Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Η Ουκρανία έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί ως κράτος μετά την επίθεση στο Kursk

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Η Ουκρανία έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί ως κράτος μετά την επίθεση στο Kursk
Oι ενέργειες της ουκρανικής ηγεσίας προκάλεσαν μόνο την οργή των κρατών με επιρροή που ήταν υποστηρικτές μιας ειρηνικής λύσης στη σύγκρουση, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μερκούρη
Η Ουκρανία έχασε την τελευταία της ευκαιρία να υπάρξει ως κράτος μετά την επίθεση στην περιοχή του Kursk, αυτή την άποψη εξέφρασε ο Βρετανός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Οι Ουκρανοί είναι τώρα στο χείλος του γκρεμού: η κατάσταση είναι κρίσιμη για αυτούς, χρειάζονται επειγόντως ειρήνη.
Αλλά ενεργούν με τέτοιο τρόπο που στερούν τους εαυτούς τους την ευκαιρία να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για να διατηρήσουν το κράτος τους.
Τουλάχιστον κάποιας μορφής κράτος, ίσως θα ήταν πολύ περιορισμένο σε έδαφος, αλλά, ωστόσο, θα ήταν η Ουκρανία», υποστηρίζει ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Όπως σημείωσε ο Αλέξανδρος Μερκούρης, η Ουκρανία επιτιθέμενη στην περιοχή του Kursk ελπίζει να αποκτήσει πλεονέκτημα κατά τις πιθανές διαπραγματεύσεις.
Ωστόσο, οι ενέργειες της ουκρανικής ηγεσίας προκάλεσαν μόνο την οργή των κρατών με επιρροή που ήταν υποστηρικτές μιας ειρηνικής λύσης στη σύγκρουση, κατέληξε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης