Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fake δημοσκοπήσεις καταγγέλλει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Trump, JD Vance – Τι δείχνει η Rasmussen

Fake δημοσκοπήσεις καταγγέλλει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Trump, JD Vance – Τι δείχνει η Rasmussen
Ο Vance χαρακτήρισε το πρώιμο πλεονέκτημα της Harris ως «υψηλά επίπεδα ζάχαρης», υποστηρίζοντας ότι τα δεδομένα της εσωτερικής καμπάνιας δείχνουν ότι «έχει ισοπεδωθεί»
Για ψεύτικες δημοσκοπήσεις έκανε λόγο ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων (GOP), γερουσιαστής JD Vance, απορρίπτοντας πρόσφατη δημοσκόπηση που δείχνει ότι η Αντιπρόεδρος Kamala Harris προηγείται του πρώην προέδρου Trump.
Βέβαια, η Rasmussen, η οποία ήταν η μοναδική που είχε προβλέψει ακριβώς την εκλογή Trump το 2016, έδειξε σε δημοσκόπηση της ότι το 49% των Αμερικανών ψηφοφόρων θα ψήφιζαν τον Trump, ενώ το 45% θα ψήφιζαν την Harris.
Το 3% δηλώνει ότι θα ψήφιζε κάποιον άλλο υποψήφιο και το 2% είναι αναποφάσιστοι.
Αυτά τα ευρήματα έχουν αλλάξει ελαφρώς σε σχέση με πριν από μια εβδομάδα, όταν ο Trump προηγείτο με πέντε μονάδες, με 49% έναντι 44% της Harris.

Η εκτίμηση της Axios

Σύμφωνα με την Axios, οι δημοσκοπήσεις δεν είναι πάντα ακριβείς, αλλά σίγουρα δεν είναι ψεύτικες.
Σχεδόν κάθε μεγάλος δημοσκόπος έχει δείξει ότι η Harris ανεβαίνει, αν και η κούρσα παραμένει πολύ οριακή στις βασικές πολιτείες.
Η αντιπρόεδρος Kamala Harris έχει προβάδισμα 4 μονάδων έναντι του πρώην προέδρου Trump, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση Washington Post-ABC News-Ipsos.
Ο λόγος είναι ότι οι δημοκρατικοί ανεξάρτητοι μετατοπίστηκαν από το 77% που στήριζε τον Biden στο 92% που υποστηρίζει την Harris.
Η δημοσκόπηση του CBS/YouGov που δημοσιεύτηκε επίσης την Κυριακή δείχνει ότι η Harris προηγείται του Trump με διαφορά 3 μονάδων σε εθνικό επίπεδο.
Η ανάλυση του CBS δείχνει ότι οι δύο βρίσκονται σε μια νεκρή ζώνη σε όλες τις βασικές πολιτείες του πεδίου μάχης.

Τα πυρά

Ο Vance χαρακτήρισε το πρώιμο πλεονέκτημα της Harris ως «υψηλά επίπεδα ζάχαρης», υποστηρίζοντας ότι τα δεδομένα της εσωτερικής καμπάνιας δείχνουν ότι «έχει ισοπεδωθεί».
«Η εκστρατεία Trump βρίσκεται σε πολύ, πολύ καλό σημείο», πρόσθεσε.
«Θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, απλά πρέπει να τρέξουμε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού».
Μια πρόσφατη έκθεση από το ανεξάρτητο Cook Political Report έδειξε ότι η Harris έχει το προβάδισμα στην Αριζόνα, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν - πολιτείες όπου ο Biden υστερούσε πριν δώσει τη σκυτάλη στην Harris.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης