Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η μεγάλη παγίδα στήθηκε: O Zelensky, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Putin - Η αλήθεια για το Kursk - Αυτοκτονία με 1 εκατ. νεκρούς

Η μεγάλη παγίδα στήθηκε: O Zelensky, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Putin - Η αλήθεια για το Kursk - Αυτοκτονία με 1 εκατ. νεκρούς
Οι Ρώσοι φαίνεται ότι προσκαλούσαν τους... Ουκρανούς - είχαν αποναρκοθέτήσει τις συνοριακές περιοχές και είχαν αποσύρει τις περισσότερες βαριές μονάδες τους ανατολικά του πυρηνικού σταθμού του Kursk
Ο κωμικός ηθοποιός - μας συγχωρείτε - ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky είναι πραγματικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Vladimir Putin.
Στο πιο πρόσφατο βίντεό του, ο Βρετανός αναλυτής Άλεξ Μερκούρης μιλάει για το Kursk— επιβεβαιώνοντας την απόλυτη καταστροφή των Ουκρανών στην περιοχή μετά την απόπειρα εισβολής τους..
Μήπως όμως, ολόκληρη αυτή η επιχείρηση ήταν τελικά μια ρωσική παγίδα;
Πριν από δύο μήνες, ο ρώσος πρόεδρος Putin ζήτησε από το Υπουργείο Άμυνας να αποσύρει τους στρατεύσιμους από τα αμυντικά καθήκοντα στις παραμεθόριες περιοχές, αντικαθιστώντας τους με προσωπικό από τις ειδικές δυνάμεις και τακτικά στρατεύματα μάχης.
Ο Μερκούρης έχει μια έμπιστη —και μέχρι στιγμής πολύ αξιόπιστη— πηγή που προφανώς τον είχε προειδοποιήσει πριν από καιρό ότι οι Ουκρανοί ετοίμαζαν επίθεση στο Kursk.
Οι Ρώσοι φαίνεται ότι προσκαλούσαν τους... Ουκρανούς— είχαν αποναρκοθέτήσει τις συνοριακές περιοχές και είχαν αποσύρει τις περισσότερες βαριές μονάδες τους στο πίσω μέρος, ανατολικά του πυρηνικού σταθμού του Kursk.
12_43.jpg
Αν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο, θα έπρεπε να «μοιάζει» σαν να μην περίμενε από τους Ουκρανούς να επιτεθούν πέρα ​​από τα σύνορα τους, παρόλο που οι ίδιοι το είχαν ήδη επιχειρήσει άλλοτε, κατά καιρούς - με επιθέσεις μικρών ομάδων.
Η συγκεκριμένη θεωρία υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι οι δυνάμεις επίθεσης φαίνεται να έχουν συγκροτηθεί τυχαία με ελάχιστη πραγματική προετοιμασία, βασιζόμενοι σε έναν συνδυασμό των τελευταίων ελίτ μονάδων, μισθοφόρων και στρατευσίμων της Ουκρανίας, μαζί με όλα τα τεθωρακισμένα και όπλα που είχαν στη διάθεσή τους—σαν να βιάζονταν πραγματικά πολύ να επωφεληθούν από μια στιγμιαία έλλειψη στρατιωτικής κρίσης από τη ρωσική πλευρά.
Ήθελαν σαφώς να βιαστούν να προβούν σε κινήσεις πριν δηλαδή οι Ρώσοι καταλάβουν ολόκληρο το Donbass— τώρα όμως αυτό συμβαίνει ακόμη πιο γρήγορα.
1_162.jpg
Αμερικανοί μισθοφόροι στην περιοχή του Kursk

Για να συγκροτήσουν μια ικανή δύναμη ικανή να πετύχει κάθε είδους επιτυχία, οι Ουκρανοναζί έπρεπε να αντλήσουν από πόρους που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί καλύτερα στο Donbass.
Σαφώς, ο Zelensky θεώρησε ότι άξιζε τον κόπο.
Η εισβολή στο Kursk είναι το είδος του λάθους που κάνει ο Zelensky από την αρχή αυτού του πολέμου, με αποτέλεσμα ίσως να φτάσει και το ένα εκατομμύριο θύματα.
Με τον Zelensky να τρέχει μανιωδώς, οι Ρώσοι είναι σίγουροι για την επιτυχία.
Ναι, ο ουκρανός ηθοποιός αποδείχθηκε
 το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Vladimir Putin.
Όπως επισημαίνει ο Μερκούρης, οι Ρώσοι είναι πλέον επικεντρωμένοι στην καταστροφή των ουκρανικών όπλων – δηλαδή τανκς και τεθωρακισμένων οχημάτων και πυροβολικού.
Τα ουκρανικά στρατεύματα τα αφήνουν για το τέλος. Οι Ρώσοι έχουν ό,τι χρειάζεται για να το κάνουν αυτό.
Αλλά ο Zelensky συνεχίζει να στέλνει ό,τι αποθεματικό μπορεί να συνδυάσει ο εγκέφαλος του

Προσοχή: Μην ακολουθήσετε την ουκρανική τρέλα 

Οι Ναζί –όχι μόνο στο Κίεβο και στο Λβιβ αλλά στο Βερολίνο, στο Λονδίνο και στην Ουάσιγκτον– είναι απελπισμένοι.
Ως εκ τούτου, ο Putin πρέπει να κινηθεί προσεκτικά.
Γιατί οι απελπισμένοι κάνουν παράλογα πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.
Στην Ουκρανία, για παράδειγμα, οι Ναζί στρέφονται προς την τρομοκρατία, αυξάνοντας τις επιθέσεις τους σε μη στρατιωτικούς στόχους όπως παιδιά και ηλικιωμένους και ευαίσθητες υποδομές όπως πυρηνικοί σταθμοί….
Είναι σημάδι αδυναμίας — όπως ακριβώς η ισραηλινή τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή.
Ή η «ήπια» τρομοκρατία των ΗΠΑ στη Λατινική Αμερική, χρησιμοποιώντας έναν περίπλοκο συνδυασμό μέσων ενημέρωσης, δωροδοκίας, προπαγάνδας και πολιτικού καταναγκασμού.
Ο Vladimir Putin έχει φυσικά θέσει σε ισχύ τα πρωτόκολλα κατά της τρομοκρατίας κατά μήκος ολόκληρου των δυτικών ρωσικών συνόρων στην ανατολική πλευρά του Δνείπερου.
Ωστόσο, οι επιθέσεις στην πόλη του Donetsk και στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhya μπορούν να αποφευχθούν μόνο όταν η Ρωσία καταφέρει να επεκτείνει τη ζώνη ελέγχου της στη νότια Ουκρανία.
Για να συμβεί αυτό, πρέπει να πέσουν το Chasov Yar, το Ugledar και μερικά άλλα μέρη.
Η ουκρανική και δυτική τρομοκρατία αντιπροσωπεύει μια υπαρξιακή απειλή για τον μέσο Ρώσο, τροφοδοτώντας το εθνικιστικό αίσθημα και αυξάνοντας την υποστήριξη του στρατού.
Από 30.000 εθελοντές το μήνα, μπορούμε να περιμένουμε αύξηση από 5 έως 10.000.
Ο αναβαθμισμένος στρατός εκατομμυρίων ανθρώπων του Putin είναι καθ' οδόν και θα γίνει πραγματικότητα.
Ο ρυθμός των επιθετικών επιχειρήσεων από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, τους εθελοντές και τους βετεράνους όχι μόνο παρέμεινε σταθερός αλλά στην πραγματικότητα αυξήθηκε κατά πενήντα τοις εκατό. Τα στρατεύματά των Ρώσων προελαύνουν σε όλο το μέτωπο.

Εθνική Αυτοκτονία

Οι πολιτισμοί δεν πεθαίνουν επειδή δολοφονούνται. Πεθαίνουν επειδή αυτοκτονούν, είχε πει ο Γερμανός ιστορικός και φιλόσοφος Oswald Spengler
Στην περίπτωση μας, η Ουκρανία είναι εκείνη που αυτοκτονεί.
Οι Ουκρανικές δυνάμεις έχασαν σε 13 ημέρες 409 πάσης φύσεως τεθωρακισμένα και σχεδόν 3.800 στρατιώτες σε σύνολο 12.000 με 14.000 που συμμετείχαν στην αρχική εισβολή.
Στη συνέχεια, οι ρωσικές δυνάμεις θα τοποθετηθούν για να λάβουν θέσεις στην περιοχή Sumy, απειλώντας το Κίεβο.
Οι Ουκρανοί πρέπει είτε να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από αλλού για να προστατεύσουν την πρωτεύουσά τους - είτε να μετακομίσουν στο Λβιβ όπου εξακολουθούν να είναι ευάλωτοι - σε μια επίθεση από τη Λευκορωσία.
Το τέλος της Ουκρανίας σηματοδοτεί επίσης το τέλος του ΝΑΤΟ, την αμερικανική κυριαρχία στην Ευρώπη και την κατάρρευση του αμερικανικού Μποργκ!
Η Δύση τετελεσμένα αυτοκτονεί επίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης