Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (βρετανός αναλυτής): Στο Kursk η Ουκρανία χάνει μαζικά εξοπλισμό και στρατιώτες - Έρχεται πλήρης κατάρευση

Μερκούρης (βρετανός αναλυτής): Στο Kursk η Ουκρανία χάνει μαζικά εξοπλισμό και στρατιώτες - Έρχεται πλήρης κατάρευση
Κάθε μέρα που περνά οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν όλο και περισσότερα στο Kursk, επεσήμανε με νόημα ο στρατιωτικός αναλυτής
Οι μονάδες του ουκρανικού στρατού χάνουν ταχύτατα εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό στην περιοχή του Kursk, τονίζει ο Βρετανός στρατιωτικός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι Duran στο YouTube.
«Απώλειες τεθωρακισμένων οχημάτων, τανκς, οχημάτων μάχης πεζικού, τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, πυραυλικών συστημάτων. Η Ουκρανία τα χάνει μαζικά εξαιρετικά γρήγορα και συνεχώς απαιτεί και εκλιπαρεί τη Δύση να στείλει περισσότερα», εξήγησε ο ειδικός.
Ωστόσο, κάθε μέρα που περνά, ενώ η επιχείρηση στην περιοχή του Kursk συνεχίζεται, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν όλο και περισσότερα, επεσήμανε με νόημα.
Παράλληλα, χαρακτήρισε αυτή την επίθεση πολύ δαπανηρή για το καθεστώς του Κιέβου.
Την ίδια στιγμή, ο αναλυτής προέβλεψε μια αναπόφευκτη κατάρρευση για τα ουκρανικά στρατεύματα προς αυτή την κατεύθυνση στο εγγύς μέλλον.
Ο Μερκούρης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή η επιχείρηση «θα οδηγήσει στο πουθενά», ενώ την ίδια στιγμή, σε όλη την Ουκρανία, καταρρέουν οι γραμμές μάχης του καθεστώτος Zelensky.
Ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU Oleg Starikov δήλωσε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετώπισαν περισσότερα προβλήματα κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην περιφέρεια Kursk.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα προβλήματα προέκυψαν λόγω της υπερβολικής διασποράς των μάχιμων σχηματισμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης