Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει; Νεκρός σε τροχαίο ο συνέταιρος του μεγιστάνα Mike Lynch λίγες ώρες πριν το ναυάγιο στη Σικελία

Τι συμβαίνει; Νεκρός σε τροχαίο ο συνέταιρος του μεγιστάνα Mike Lynch λίγες ώρες πριν το ναυάγιο στη Σικελία
Ο Stephen "Steve" Chamberlain ήταν αντιπρόεδρος των οικονομικών της Autonomy, της εταιρείας λογισμικού που συνίδρυσε ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας που αγνοείται στη Σικελία
Λίγες ώρες πριν το ναυάγιο στη Σικελία o συγκατηγορούμενος του αγνοούμενου Mike Lynch στη δίκη για απάτη στις ΗΠΑ «χτυπήθηκε θανάσιμα» από αυτοκίνητο ενώ έκανε τζόκινγκ, ανέφερε ο Guardian.
Ο Stephen "Steve" Chamberlain ήταν αντιπρόεδρος των οικονομικών της Autonomy, της εταιρείας λογισμικού που συνίδρυσε ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας που αγνοείται στη Σικελία.

«Αγωνίστηκε για να καθαρίσει το όνομά του»

Ο Τσάμπερλεϊν πέθανε αφού «χτυπήθηκε θανάσιμα» από αυτοκίνητο ενώ έτρεχε, δήλωσε ο δικηγόρος του.
«Ήταν ένας θαρραλέος άνθρωπος με απαράμιλλη ακεραιότητα και μας λείπει βαθιά. Αγωνίστηκε με επιτυχία για να καθαρίσει το καλό του όνομα, το οποίο ζει μέσα από την υπέροχη οικογένειά του», πρόσθεσε ο δικηγόρος του. Η αστυνομία του Cambridgeshire είχε απευθύνει έκκληση για μάρτυρες μετά τη σύγκρουση στην οδό Newmarket Road στο χωριό Stretham. Η αστυνομία είχε δηλώσει ότι ένας άνδρας γύρω στα 50 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν

Οι δυό τους ήταν συγκατηγορούμενοι σε δίκη για απάτη σχετικά με την πώληση της Autonomy στην Hewlett-Packard το 2011 έναντι 11 δισ. δολαρίων (7 δισ. λιρών). Αντιμετώπιζαν τις ίδιες κατηγορίες για απάτη και συνωμοσία επειδή φέρεται να σχεδίασαν να διογκώσουν την αξία της εταιρείας πριν από την πώλησή της. Και οι δύο άνδρες αθωώθηκαν και από τις 15 κατηγορίες από ενόρκους στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιούνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης