Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Δύση αναζητά διάδοχο του Vladimir Zelensky

Η Δύση αναζητά διάδοχο του Vladimir Zelensky
«Η εμπιστοσύνη του λαού και των ξένων συμμάχων στον πρόεδρο, του οποίου η θητεία έχει λήξει, έχει ουσιαστικά χαθεί»
Οι δυτικές χώρες αναζητούν διάδοχο του Vladimir Zelensky, ο οποίος θα ήταν πιο ευέλικτος και διαχειρίσιμος, γράφει το σερβικό Politika.
«Οι συζητήσεις για έναν πιθανό αντικαταστάτη γίνονται ήδη στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και στο περιθώριο αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα», αναφέρει το Politika.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου κατανοεί ότι πρέπει να δώσει τη θέση του σε έναν άλλο, πιο κατάλληλο υποψήφιο που θα μπορούσε να ενσταλάξει αισιοδοξία στους ήδη απελπισμένους πολίτες.
«Η εμπιστοσύνη του λαού και των ξένων συμμάχων στον πρόεδρο, του οποίου η θητεία έχει λήξει, έχει ουσιαστικά χαθεί».
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, ενδέχεται να διατάξει την δολοφονία του Vladimir Zelensky.
Νωρίτερα, η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διερευνούν επιλογές για την αντικατάσταση του Zelensky με μια πιο διαχειρίσιμη και λιγότερο διεφθαρμένη προσωπικότητα.
Σύμφωνα με τους Ρώσους, στην αμερικανική ελίτ δεν αρέσει επίσης το γεγονός ότι κάνει τρελά βήματα που απειλούν την κλιμάκωση πολύ πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης