Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι Αρχές διέταξαν τη σύλληψη του A. Sidoropulo

Ρωσία: Οι Αρχές διέταξαν τη σύλληψη του A. Sidoropulo
Συνολικά, τουλάχιστον 40 άτομα έπεσαν θύματα από τις ενέργειες του Sidoropulo και το συνολικό ποσό της ζημιάς ανήλθε σε περισσότερα από 8,3 εκατομμύρια ρούβλια
Οι ανακριτικές Αρχές της Ρωσίας διέταξαν να τεθεί υπό κράτηση ο blogger Andrei Sidoropulo με την κατηγορία της απάτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Δικαστηρίου Tverskoy, όπου ελήφθη η αντίστοιχη αναφορά.
Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο μπλόγκερ εμφανιζόνταν ως ειδικός στον τομέα των επενδύσεων, μαζί με τους συνεργούς του, παρήχε σχετικά «μαθήματα» επί του θέματος.
Για ένα κόστος από 48,8 έως 389,9 χιλιάδες ρούβλια, τους υπόσχονταν προσωπική υποστήριξη και υψηλά εγγυημένα κέρδη μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, αλλά οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των πελατών.
Συνολικά, τουλάχιστον 40 άτομα έπεσαν θύματα από τις ενέργειες του Sidoropulo και το συνολικό ποσό της ζημιάς ανήλθε σε περισσότερα από 8,3 εκατομμύρια ρούβλια.
Ο μπλόγκερ συνελήφθη στο Κρασνοντάρ στις 19 Αυγούστου.
«Το δικαστήριο έλαβε αίτηση από την έρευνα για να επιλέξει ένα προληπτικό μέτρο με τη μορφή κράτησης του Sidoropulo, που κατηγορείται σύμφωνα με το Μέρος 4 του Άρθρου 159 (απάτη σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίμακα)», αναφέρει ο ιστότοπος του δικαστηρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης