Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Οι Ουκρανοί τώρα καταλαβαίνουν τι ακριβώς έκαναν στο Donbass - Όλα έχουν χαθεί...

Μερκούρης (στρατιωτικός αναλυτής): Οι Ουκρανοί τώρα καταλαβαίνουν τι ακριβώς έκαναν στο Donbass - Όλα έχουν χαθεί...
Ο Μερκούρης σημείωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή μια αστραπιαία επίθεση στo Krasnoarmeysky
Οι Ουκρανοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον έλεγχο στην υπόλοιπη επικράτεια του Donbass, τόνισε με βεβαιότητα ο Βρετανός αναλυτής Alexander Mercuris στο blog του στο YouTube.
«Είναι πιθανό οι Ουκρανοί να ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν επιτέλους το Donbass, παραδεχόμενοι ότι η μάχη για την περιοχή έχει χαθεί», εξήγησε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας θίγοντας τις παλινωδίες στη στρατηγική του Κιέβου.
Ο Μερκούρης σημείωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή μια αστραπιαία επίθεση στην κατεύθυνση του Krasnoarmeysky (Pokrovsky στα ουκρανικά).
Αυτή τη στιγμή γίνονται έντονες μάχες εκεί και όλο και περισσότερες θέσεις και οικισμοί τίθενται υπό ρωσικό έλεγχο, σημείωσε ο αναλυτής.
Όπως ανέφερε ο ιστότοπος KP.RU, στις 21 Αυγούστου, το ουκρανικό Υπουργείο Επανένταξης ανέφερε ότι οι αρχές πραγματοποιούσαν την αναγκαστική εκκένωση οικογενειών με παιδιά από 14 οικισμούς στην περιοχή Krasnoarmeysky (Pokrovsky) στο τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk που ελέγχεται από το Κίεβο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης