Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άτοκα στεγαστικά δάνεια για τους μετανάστες στην Καλιφόρνια – Σφοδρές αντιδράσεις, η λογική… υπό διωγμό, έρχεται η ώρα του Trump

Άτοκα στεγαστικά δάνεια για τους μετανάστες στην Καλιφόρνια – Σφοδρές αντιδράσεις, η λογική… υπό διωγμό, έρχεται η ώρα του Trump

Η Καλιφόρνια θέλει να ανταμείψει τους παράνομους αλλοδαπούς με μηδενικά στεγαστικά δάνεια χωρίς πληρωμή

Σχετικά Άρθρα
Οι προοδευτικοί νομοθέτες στην Καλιφόρνια έχουν προωθήσει ένα νομοσχέδιο που δίνει προτεραιότητα στους παράνομους αλλοδαπούς έναντι των βετεράνων και των εργατών πολιτών, προσφέροντάς τους μηδενικά δάνεια προκαταβολής μέσω του προγράμματος για πρώτη φορά στην πολιτεία, για αγορά κατοικίας.
Αυτή η εξωφρενική νομοθεσία είναι ένα χαστούκι για τους πολίτες της Καλιφόρνια, οι οποίοι ήδη παλεύουν κάτω από την αποτυχημένη Bidenomics, η οποία έχει πυροδοτήσει μια καταιγίδα πληθωρισμού σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι αυτοαποκαλούμενοι φιλελεύθεροι και οι ακροαριστεροί Δημοκρατικοί έχουν «περίεργη» εμμονή να δίνουν προτεραιότητα στους παράνομους αλλοδαπούς έναντι των πολιτών.
Το τελευταίο παράδειγμα αυτού του παραλογισμού είναι ένα νομοσχέδιο που πρότεινε πρόσφατα η Επιτροπή Πιστώσεων της Γερουσίας της Καλιφόρνια για να επιτρέψει σε παράνομους αλλοδαπούς να επωφεληθούν από το πρόγραμμα μηδενικού στεγαστικού δανείου της πολιτείας.
«Τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη της ιδιοκτησίας σπιτιού θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους.
Ως εκ τούτου, το Πρόγραμμα California Dream for All θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όλους», έγραψε το μέλος της Συνέλευσης Joaquin Arambula, D-Fresno, ο οποίος είναι ο κύριος συγγραφέας του Assembly Bill 1840.
Ο Arambula επίσης τόνισε:
Όταν άτομα χωρίς έγγραφα αποκλείονται από τέτοια προγράμματα, χάνουν μια κρίσιμη μέθοδο για την εξασφάλιση οικονομικής ασφάλειας και προσωπικής σταθερότητας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Αυτό που αδυνατεί να καταλάβει ο αριστερός νομοθέτης είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες Καλιφορνέζοι, μερικοί από τους οποίους είναι βετεράνοι, άλλοι εργάζονται, άλλοι είναι φτωχοί, που έχουν παραμεληθεί, ξεχαστεί και θα μπορούσαν απεγνωσμένα να χρησιμοποιήσουν σανίδες σωτηρίας.
Όμως η Πολιτεία προτιμά τους αλλοδαπούς, δηλαδή τους… μελλοντικούς ψηφοφόρους της, αντί τους σημερινούς ψηφοφόρους.
Παράνοια;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης