Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε πανικό η Ουκρανία εξαπέλυσε μπαράζ νυχτερινών επιθέσεων με drones βαθιά στο ρωσικό έδαφος - Καταρρίφθηκαν όλα

Σε πανικό η Ουκρανία εξαπέλυσε μπαράζ νυχτερινών επιθέσεων με drones βαθιά στο ρωσικό έδαφος - Καταρρίφθηκαν όλα
Δεκατρία από τα drones καταρρίφθηκαν πάνω από την περιοχή του Volgograd, επτά - πάνω από την περιοχή του Rostov, τέσσερις - πάνω από την περιοχή του Belgorod, δύο - πάνω από την περιοχή Voronez, ένα στην περιοχή Bryansk και ένα στην περιοχή του Kursk
Σχετικά Άρθρα
Η ρωσική αεράμυνα αναχαίτισε και εξάλειψε 28 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) πάνω από έξι περιοχές στη νότια Ρωσία, στην περιοχή του Βόλγα και στα σύνορα με την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
"Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, η απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης του καθεστώτος του Κιέβου σε εγκαταστάσεις στη Ρωσία με τη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων αποτράπηκε.
Η αεροπορική άμυνα κατά την υπηρεσία αναχαίτισε και κατέστρεψε 28 μη επανδρωμένα αεροσκάφη σταθερής πτέρυγας.
Δεκατρία από αυτά καταρρίφθηκαν πάνω από την περιοχή του Volgograd", επτά - πάνω από την περιοχή του Rostov, τέσσερις - στην περιοχή του Belgorod, δύο - στην περιοχή Voronez, ένα στην περιοχή Bryansk και ένα στην περιοχή του Kursk", ανέφερε το υπουργείο.
Ο κυβερνήτης της περιοχής Voronezh Alexander Gusev έγραψε αργότερα στο κανάλι του στο Telegram ότι δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης