Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apti Alaudinov (Akhmat): Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν και άλλο τανκς Abrams στην περιοχή Kursk

Apti Alaudinov (Akhmat): Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν και άλλο τανκς Abrams στην περιοχή Kursk
Σύμφωνα με στοιχεία της 21ης ​​Αυγούστου 2024, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των εχθροπραξιών στην κατεύθυνση του Kursk που ξεκίνησαν 6 Αυγούστου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν περισσότερους από 4.400 στρατιωτικούς και 65 άρματα μάχης
Σχετικά Άρθρα
Ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό χτύπησε ένα αμερικανικό τανκ Abrams στην περιοχή Kursk, δήλωσε ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, αναπληρωτής επικεφαλής της κύριας στρατιωτικής-πολιτικής διεύθυνσης του υπουργείου Άμυνας Apti Alaudinov.
«Δεκάδες μονάδες διαφορετικού εξοπλισμού χτυπήθηκαν, και δύο φορτηγά και ένα άρμα Abrams συνετρίβη στον τομέα μας, επιπλέον, αρκετές μονάδες πυροβολικού διαφορετικού διαμετρήματος και φύσης χτυπήθηκαν», είπε ο στρατηγός Apti Alaudinov.

Επιπλέον, ήταν δυνατό να εξουδετερωθούν αρκετές εγκαταστάσεις πυροβολικού διαφόρων διαμετρημάτων και σημεία ελέγχου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων .
Ο Apti Alaudinov τόνισε ότι ο εχθρός προσπαθεί να αναδιαταχθεί.
Σύμφωνα με στοιχεία της 21ης ​​Αυγούστου 2024, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των εχθροπραξιών στην κατεύθυνση του Kursk που ξεκίνησαν 6 Αυγούστου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν περισσότερους από 4.400 στρατιωτικούς και 65 άρματα μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης