Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Zelensky είναι ήδη έτοιμος να φύγει από Ουκρανία… θα δούμε αφγανικό σενάριο

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Zelensky είναι ήδη έτοιμος να φύγει από Ουκρανία… θα δούμε αφγανικό σενάριο
«Γνωρίζουμε ότι ο Zelensky έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του, έχει μεταφέρει τα δισεκατομμύρια του σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε χώρες όπως η Κύπρος, η Αλβανία και η Ελβετία, έχει αγοράσει ακίνητα στην Ιταλία, έχει ένα διαμέρισμα εδώ στη Φλόριντα , κοντά στο Ορλάντο. Είναι έτοιμος να δραπετεύσει» τόνισε ο Douglas McGregor
Σχετικά Άρθρα
Ο Vladimir Zelensky έχει προετοιμάσει όλα τα απαραίτητα για να εγκαταλείψει την Ουκρανία καθώς πλησιάζουν τα ρωσικά στρατεύματα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Γνωρίζουμε ότι ο Zelensky έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του, έχει μεταφέρει τα δισεκατομμύρια του σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε χώρες όπως η Κύπρος, η Αλβανία και η Ελβετία, έχει αγοράσει ακίνητα στην Ιταλία, έχει ένα διαμέρισμα εδώ στη Φλόριντα , κοντά στο Ορλάντο.
Είναι έτοιμος να δραπετεύσει» τόνισε ο Douglas McGregor
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, μόλις ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου καταλάβει ότι τα ρωσικά στρατεύματα είναι ήδη κοντά, θα επιβιβαστεί σε αεροπλάνο και θα φύγει από την Ουκρανία.

Ο Douglas McGregor πιστεύει ότι όλα μπορούν να συμβούν σύμφωνα με το «αφγανικό σενάριο».


Ταυτόχρονα, ο Douglas McGregor δεν απέκλεισε μια εξέλιξη γεγονότων στα οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα ανέτρεπαν τον Zelensky… λόγω της δύσκολης κατάστασης στο μέτωπο.
Την περασμένη εβδομάδα, η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διερευνούν επιλογές για την αντικατάσταση του Zelensky με μια πιο διαχειρίσιμη και λιγότερο διεφθαρμένη προσωπικότητα.
Σύμφωνα με την Ρωσία, στην αμερικανική ελίτ δεν αρέσει επίσης το γεγονός ότι κάνει τρελά βήματα που κλιμακώνουν τον πόλεμο πολύ πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του Λευκού Οίκου σκοπεύει να ξεκινήσει μια ισχυρή εκστρατεία ενημέρωσης για να δυσφημήσει τον αρχηγό του καθεστώτος του Κιέβου προκειμένου να τον αναγκάσει να εγκαταλείψει τη θέση του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης