Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρουν εικόνες και βίντεο με σορούς Ρώσων αμάχων που εκτελέστηκαν από Ουκρανούς στο Kursk

tags :
Σοκάρουν εικόνες και βίντεο με σορούς Ρώσων αμάχων που εκτελέστηκαν από Ουκρανούς στο Kursk
Σοκάρουν βίντεο από σορούς Ρώσων πολιτών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τις ουκρανικές δυνάμεις στο Kursk
Ανατριχιαστικά βίντεο που δημοσιεύονται από Ρώσους πολίτες επιβεβαιώνουν τα όσα καταγγέλλει ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, Apti Alaudinov, πως οι Ουκρανοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ Ρώσους πολίτες το Kursk, με αποτέλεσμα οι σοροί τους να παραμένουν στο σημείο που εκτελέστηκαν άταφες και σε αποσύνθεση.
Yπενθυμίζεται ότι ο Apti Alaudinov, έχει μιλήσει για τις δολοφονίες αμάχων και έχει δει πολλές φωτογραφίες πολιτών να πυροβολούνται εν ψυχρώ και σχεδόν εξ'επαφής ή από πολύ κοντά, από τα ουκρανικά στρατεύματα που χρησιμοποιούν τους κατοίκους ως ανθρώπινες ασπίδες.
Ωστόσο, είναι το πρώτο οπτικό υλικό που αφορά έγκλημα πολέμου των Ουκρανών σε ρωσικό έδαφος, ενώ οι Ρώσοι έχουν αναφέρει ότι μέχρι αυτή τη στιγμή αγνοούνται 2.000 άμαχοι μετά την ουκρανική εισβολή που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου.
Στο βίντεο δείχνει τρία πτώματα να βρίσκονται στην άκρη του δρόμου και ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο κοντά.
Μόνο ένας από τους νεκρούς φορούσε ρούχα παραλλαγής, ενώ οι υπόλοιποι δεν φορούσαν αναγνωρίσιμα στρατιωτικά ρούχα.
Ένα άλλο βίντεο, δείχνει έναν νεκρό να βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος κοντά σε ένα ποδήλατο και δύο κατεστραμμένα αυτοκίνητα.
Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στα περίχωρα της πόλης Olgovka, περίπου 20 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα, κοντά στο σημείο όπου σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας οι ρωσικές δυνάμεις μάχονται τους Ουκρανούς. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης