Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Trump ζητά τη στήριξη του Kennedy Jr: Είναι ένα σεβαστό πρόσωπο

O Trump ζητά τη στήριξη του Kennedy Jr: Είναι ένα σεβαστό πρόσωπο
Τα σχόλια του Trump ήρθαν μετά τις αναφορές ότι ο Kennedy θα αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα, στην οποία μπήκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος
Τη στήριξη του Robert F. Kennedy Jr. («RFK Jr.») στην κούρσα των προεδρικών εκλογών, ζητά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Donald Trump.
«Είναι ένα σεβαστό πρόσωπο. Οι γυναίκες αγαπούν κάποιες από τις πολιτικές του και υποθέτω ότι σε κάποιους δεν αρέσουν κάποιες από τις πολιτικές του», δήλωσε ο Trump μιλώντας στην εκπομπή Fox & Friends.
Τα σχόλια του Trump ήρθαν μετά τις αναφορές ότι ο Kennedy θα αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα, στην οποία μπήκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος, την Παρασκευή. Προηγουμένως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι θα ήταν πρόθυμος να εξετάσει το ενδεχόμενο να του δώσει ρόλο στην κυβέρνησή του, αν επανεκλεγεί.
Ενδεχόμενη στήριξη του Kennedy φαίνεται πως θα δώσει «ανάσα» στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς οι ψήφοι του θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πολιτική κόντρα για την ηγεσία των ΗΠΑ.
Ο «RFK Jr.», δικηγόρος ειδικευμένος στο περιβαλλοντικό δίκαιο, αντιεμβολιαστής κι οπαδός θεωριών συνωμοσίας, έχει αποκηρυχθεί από μεγάλο μέρος της οικογένειας Kennedy.
Οι προθέσεις ψήφου υπέρ του έφτασαν κάτω από το 10% σε πολλές δημοσκοπήσεις, μετά την αποχώρηση του προέδρου Joe Biden και της υποψηφιότητας της Kamala Harris.
Χθες (21.08.2024) η ομάδα του ενημέρωσε πως θα κάνει ομιλία αύριο Παρασκευή στην Αριζόνα, όπου σκοπεύει να μιλήσει επίσης σε προεκλογική εκδήλωση ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης