Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: Η αστυνομία εξάρθρωσε δίκτυο που εισήγαγε κοκαΐνη σε τελάρα με ανανάδες - Κατασχέθηκαν 211 κιλά

Ισπανία: Η αστυνομία εξάρθρωσε δίκτυο που εισήγαγε κοκαΐνη σε τελάρα με ανανάδες - Κατασχέθηκαν 211 κιλά
Σε κοινή επιχείρηση με την πορτογαλική δικαστική αστυνομία η ισπανική αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες τον περασμένο Μάιο

Στην εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου προχώρησε η ισπανική αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρία άτομα και κατάσχεσε 211 κιλά κοκαΐνης. Το δίκτυο φρόντιζε για την μεταφορά κρυμμένης κοκαΐνης από την Νότια Αμερική σε κοντέινερ με νόμιμο φορτίο σύμφωνα με το ERTnews. 
Τα εμπορεύματα έφθαναν σε λιμάνια της Πορτογαλίας και αργότερα μεταφέρονταν οδικώς σε διάφορα σημεία της Ισπανίας. Η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη ανάμεσα σε τελάρα με φρούτα.
Σε κοινή επιχείρηση με την πορτογαλική δικαστική αστυνομία η ισπανική αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες τον περασμένο Μάιο. Λίγο αργότερα οι πράκτορές της εντόπισαν την άφιξη στο λιμάνι του Σετούμπαλ (Πορτογαλία) ενός κοντέινερ που, προερχόμενο από την Κόστα Ρίκα, περιείχε φρούτα που εισάγονται από εταιρεία με έδρα την Βαρκελώνη. Μετά από αρκετές προσπάθειες, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι το κοντέινερ έκρυβε ένα φορτίο κοκαΐνης ανάμεσα στα νόμιμα εμπορεύματα.
Μέσα στο κοντέινερ, οι ερευνητές εντόπισαν 589 πακέτα κοκαΐνης -211 κιλά συνολικά- που ήταν κρυμμένα σε ψεύτικη βάση των τελάρων που βρισκόταν στις παλέτες και τα οποία περιείχαν ανανάδες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης