Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Μερκούρη (στρατιωτικός αναλυτής): Οι ουκρανικές οχυρώσεις στο Donetsk καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα

Αποκάλυψη Μερκούρη (στρατιωτικός αναλυτής): Οι ουκρανικές οχυρώσεις στο Donetsk καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα
«Οι Ρώσοι διέρρηξαν με εκπληκτική ταχύτητα τις ουκρανικές οχυρώσεις στο Donetsk» τονίζει ο Βρετανός στρατιωτικός ειδικός
Τα ρωσικά στρατεύματα συνέτριψαν τις οχυρώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, καταστρέφοντας τες με συνεχή πλήγματα, τόνισε ο Βρετανός στρατιωτικός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Οι ουκρανικές οχυρώσεις σε αυτήν την περιοχή, που χρειάστηκαν τόσο χρόνο και προσπάθεια για να χτιστούν, ουσιαστικά έμειναν ανυπεράσπιστες και οι Ρώσοι τις διέρρηξαν με εκπληκτική ταχύτητα», είπε σε προσωπική ανάρτηση στο YouTube.
Ο Μερκούρης υπενθύμισε, επίσης, ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν προηγουμένως εξαπολύσει επίθεση στην περιοχή του Toretsk.
Ταυτόχρονα, ο ρωσικός στρατός κατάφερε να απελευθερώσει αρκετούς οικισμούς προς αυτή την κατεύθυνση, μεταξύ των οποίων το Artemovo, το Sumy και τη Νέα Υόρκη.
Όπως τόνισε ο Μερκούρης, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις όχι μόνο έχουν καταλάβει θέσεις-κλειδιά στις παραμεθόριες περιοχές του Toretsk, αλλά διεξάγουν και ταχεία επίθεση στην πόλη.
Σύμφωνα με τον αναλυτή, αυτή τη στιγμή οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βιώνουν την «πλήρη κατάρρευση» στις πρώτες γραμμές της μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης