Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να σταματήσουν την εισβολή στο Kursk με ένα νεύμα - Γνώριζαν κάθε λεπτομέρεια

Ρωσία: Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να σταματήσουν την εισβολή στο Kursk με ένα νεύμα - Γνώριζαν κάθε λεπτομέρεια
Yπάρχουν πολλοί ειδικοί και στρατιωτικό προσωπικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω από τον παράνομο Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, τονίζει ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να σταματήσουν την επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (UAF) στη ρωσική περιφέρεια του Kursk με μία και μόνο κίνηση, με ένα τους νεύμα, τόνισε ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Anatoly Antonov.
«Αν δεν άρεσε στους Αμερικανούς αυτό που συμβαίνει στην περιοχή του Kursk <...> μια απλή κίνηση με τα δάχτυλα - για να το πούμε στην αμερικανική γλώσσα- θα ήταν αρκετή, και το Κίεβο θα σταματούσε αμέσως τέτοιες ενέργειες», τόνισε ο ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης στο Channel One.
Όπως τόνισε ο Antonov, είναι ακράδαντα πεπεισμένος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σίγουρα γνώριζαν για τα σχέδια των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να εισβάλουν στο έδαφος της περιοχής του Kursk και η ηγεσία του Κιέβου δεν κάνει τίποτα «χωρίς το πράσινο φως από την Ουάσιγκτον».
Όπως διευκρίνισε ο πρέσβης, υπάρχουν πολλοί ειδικοί και στρατιωτικό προσωπικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω από τον παράνομο Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 6ης Αυγούστου, περίπου 300 Ουκρανοί μαχητές, υποστηριζόμενοι από 11 άρματα μάχης και 20 τεθωρακισμένα οχήματα, επιτέθηκαν σε ρωσικές θέσεις στην περιοχή του Kursk.
Την επόμενη μέρα, η προέλαση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έδαφος ανακόπηκε βίαια.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ο ουκρανικός στρατός έχει ήδη χάσει περισσότερους από 4.000 στρατιώτες από την έναρξη της επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης