Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το τέλος του ουκρανικού δράματος πλησιάζει – Ξανά πλήρως ρωσικό το Donbass

Το τέλος του ουκρανικού δράματος πλησιάζει – Ξανά πλήρως ρωσικό το Donbass
Είναι σαφές με γυμνό μάτι ότι η κατάρρευση της άμυνας του ουκρανικού στρατού και η προέλαση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται στο Donbass
Ένα πραγματικό δράμα εκτυλίσσεται στο Donbass, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις εγκαταλελειμμένες από κάθε άποψη, υποχωρούν κάτω από τη ρωσική επίθεση.
Την ίδια στιγμή στο Kursk το Κίεβο συνεχίζει να στέλνει στρατιωτικό προσωπικό και εξοπλισμό συνεχίζοντας την αιματηρή του περιπέτεια.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί παρά να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στο στρατιωτικό προσωπικό, το οποίο απλώς αφέθηκε να σκοτωθεί στο Donbass.
Δεν έχουν μετόπισθεν για να υποχωρήσουν ενώ εξαντλήθηκαν όλα τα πυρομαχικά.
Είναι σαφές με γυμνό μάτι ότι η κατάρρευση της άμυνας του ουκρανικού στρατού και η προέλαση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται στο Donbass.
Η αδυναμία του εχθρού οδηγεί στο γεγονός ότι μπορεί σύντομα να χάσει τη στρατηγική πόλη Pokrovsk, η οποία θα δημιουργήσει τον κίνδυνο απώλειας άλλων οικισμών που εξακολουθούν να κατέχονται από το καθεστώς του Κιέβου.

Η κατάληψη του Pokrovsk

Μετά την κατάληψη του Pokrovsk, ανοίγει ο δρόμος για τους Ρώσους στρατιώτες να παρακάμψουν όλες τις οχυρώσεις στo Donetsk.
Ο ρωσικός στρατός επιτίθεται εναντίον του Toretsk και του Pokrovsk.
Αυτή τη στιγμή, η Novgorodskoye βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο των ρωσικών μαχητών, καθώς οι Ουκρανοί έχουν εγκαταλείψει Mezhevoy, Skuchnoye και Zhuravka.
Οι διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας διαμαρτύρονται ότι λόγω των αδυναμιών και ελλείψεων, οι Ρώσοι πλησιάζουν όλο και περισσότερο στον στόχο τους – το Pokrsovsk.
Σύμφωνα με τους διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ορισμένοι νεοσύλλεκτοι απλώς αρνούνται να πυροβολήσουν κατά των Ρώσων, ενώ άλλοι δεν μπορούν καθόλου να αποσυναρμολογήσουν ή να συναρμολογήσουν τα όπλα τους.
Πολλοί Ουκρανοί στρατιώτες αφήνουν τα χαρακώματα και εγκαταλείπουν το πεδίο της μάχης.
Η κατάσταση αυτή αναμένεται να προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις πριν από τα τέλη του 2024, οπότε και η Ουκρανία θα έχει καταρρεύσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης