Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στους εργαζόμενους σιδηροδρόμων στην περιοχή του Briansk δόθηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη

Στους εργαζόμενους σιδηροδρόμων στην περιοχή του Briansk δόθηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη
Τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν στον σιδηρόδρομο του Briansk σχετίζονται με την τεταμένη κατάσταση στις παραμεθόριες περιοχές, όπου καταγράφονται τακτικοί βομβαρδισμοί και ενέργειες δολιοφθοράς
Στο πλαίσιο της επιδείνωσης της κατάστασης στα σύνορα με την Ουκρανία, στους σιδηροδρόμους στην περιοχή του Briansk άρχισαν να μοιράζονται αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη στους εργαζομένους.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε το Baza, τα μέτρα ασφαλείας λήφθηκαν λόγω των αυξημένων κινδύνων για τους σιδηροδρομικούς εργάτες, ειδικά όσους εργάζονται σε σταθμούς που βρίσκονται κοντά στα σύνορα.
Στους υπαλλήλους που εργάζονται σε οκτώ συνοριακούς σταθμούς στις περιοχές Klimov, Novenkoe, Trubchevsk, Kholmechi, Suzemka, Zhecha, Surazh και Pogar - παρέχονται πλέον μέσα προστασίας από τραύματα από θραύσματα.
Η θωράκιση σώματος και τα κράνη έχουν γίνει υποχρεωτικό στοιχείο εξοπλισμού για όσους εκτελούν καθημερινά τα καθήκοντά τους σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου.
Τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν στον σιδηρόδρομο του Briansk σχετίζονται με την τεταμένη κατάσταση στις παραμεθόριες περιοχές, όπου καταγράφονται τακτικοί βομβαρδισμοί και ενέργειες δολιοφθοράς.
Δεδομένων αυτών των συνθηκών, η διοίκηση των σιδηροδρόμων αποφάσισε να ενισχύσει την προστασία των εργαζομένων της που εργάζονται σε θέσεις πρώτης γραμμής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης