Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιεί η Zakharova: Η Γερμανία θα τιμωρηθεί σκληρά για την προδοσία της

Προειδοποιεί η Zakharova: Η Γερμανία θα τιμωρηθεί σκληρά για την προδοσία της
Τώρα, όπως τόνισε η εκπρόσωπος της Μόσχας, οι γερμανικές αρχές «έχουν το θράσος» να προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, διεξάγοντας πόλεμο κατά της Ρωσίας
Η Ρωσία δεν θα αφήσει ατιμώρητη την προδοσία των αρχών της  Γερμανίας (FRG), οι οποίες διέκοψαν τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας να «επαναφέρει τις σχέσεις» μεταξύ των χωρών και άρχισαν να προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία, προειδοποίησε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova.
Ο διπλωμάτης σημείωσε ότι η Ρωσία είχε χτίσει σχέσεις με τη Γερμανία προμηθεύοντας φυσικό αέριο στη χώρα, ώστε να αναπτυχθεί η γερμανική οικονομία.
Τώρα, όπως τόνισε η εκπρόσωπος της Μόσχας, οι γερμανικές αρχές «έχουν το θράσος» να προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, διεξάγοντας  ανοιχτή αντιπαράθεση κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Αλλά θα τιμωρηθούν για αυτό, γιατί τέτοια προδοσία, τέτοια κακία και τέτοια απανθρωπιά δεν μένουν ποτέ ατιμώρητα», συνόψισε η Zakharova.

Στη Γερμανία πνίγουν τις εναλλακτικές φωνές και απόψεις - Έκλεισαν περιοδικό γιατί έδωσα εκεί συνέντευξη

Στη Γερμανία, προσπαθούν να πνίξουν εναλλακτικές φωνές και απόψεις που θα επέτρεπαν στον πληθυσμό να αναλύσει τα γεγονότα, πρόσθεσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, όπως μετέδωσε το RIA Novosti .
«Eίναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς καταστέλλονται οι εναλλακτικές φωνές στη Δύση. Αν τέτοιες συνεντεύξεις έφταναν στο γερμανικό κοινό, θα είχαν διαφορετική στάση απέναντι στην κυβέρνησή τους.
Επιπλέον, θα ξέρουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ακολουθούν πολιτικές προς το συμφέρον του κράτους», σημείωσε ο διπλωμάτης.
Με αυτά τα λόγια η Zakharova σχολίασε κλείσιμο του περιοδικού Compact μετά τη δημοσίευση συνέντευξής της...
Επισήμανε ότι οι δηλώσεις και οι ενέργειες των Γερμανών υπουργών «δεν ανταποκρίνονται στις ιδέες του σημερινού Βερολίνου για τα πρότυπα της δημοσιογραφίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης