Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σενάρια τρόμου από ΗΠΑ - Όλα ανοιχτά για τα χτυπήματα σε ρωσικά εδάφη με αμερικανικά όπλα - Αναμένει έγκριση η Ουκρανία

Σενάρια τρόμου από ΗΠΑ - Όλα ανοιχτά για τα χτυπήματα σε ρωσικά εδάφη με αμερικανικά όπλα - Αναμένει έγκριση η Ουκρανία
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι διεξάγει συζητήσεις με την Ουκρανία σχετικά με την αύξηση της εμβέλειας των ουκρανικών χτυπημάτων με δυτικά όπλα
Σενάρια τρόμου αφήνει ανοιχτά η κυβέρνηση Biden λίγο πριν τη λήξη της θητείας της, καθώς διαπραγματεύεται με το Κίεβο την αύξηση της εμβέλειας των χτυπημάτων που το καθεστώς Zelensky μπορεί να εξαπολύσει με δυτικά όπλα
Μάλιστα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι διεξάγει συζητήσεις με την Ουκρανία σχετικά με την αύξηση του εύρους των ουκρανικών χτυπημάτων στο ρωσικό έδαφος με αμερικανικά όπλα, όπως τόνισε επίσημα ο συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, John Kirby.
«Όπως γνωρίζετε, ο πρόεδρος τους έχει εξουσιοδοτήσει να χρησιμοποιήσουν αμερικανικά πυρομαχικά πέρα ​​από αυτά τα σύνορα για να ανταποκριθούν στις απειλές που έρχονται. Εξακολουθούμε να διαπραγματευόμαστε [αυτή τη διαδικασία] μαζί τους», απάντησε ο αξιωματούχος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Ουάσιγκτον έχει επεκτείνει τη ζώνη χρήσης αμερικανικών όπλων σε όλη τη ρωσική επικράτεια, μετά την εισβολή των Ουκρανών στο Kursk.
Yπενθυμίζεται ότι την ίδια στιγμή, ο αρχηγός του Πενταγώνου Lloyd Austin σκοπεύει να συζητήσει με το Κίεβο τα σχέδια των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε σχέση με την επίθεση στην ρωσική περιφέρεια του Kursk, όπως αποκάλυψε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Πενταγώνου Sabrina Singh.
Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας θα εμπλακεί σε εκτενείς συζητήσεις με την Ουκρανία για το αν «σκοπεύουν να κρατήσουν» τα εδάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης