Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποθρασύνθηκαν οι Ουκρανοί: Αναζητούν ξένους μισθοφόρους με ... αγγελία στο Reddit

Αποθρασύνθηκαν οι Ουκρανοί: Αναζητούν ξένους μισθοφόρους με ... αγγελία στο Reddit
Η 25η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αναζητά 10 χειριστές drones...
Μια αγγελία με την οποία προσφέρεται εργασία σε μισθοφόρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) εμφανίστηκε στη δημοφιλή αμερικανική πλατφόρμα Reddit.
Σημειώνεται ότι η θέση για την οποιά το Κίεβο ψάχνει προσωπικό είναι αυτή των χειριστών drones.
Όπως αναφέρεται στο διαφημιστικό υλικό, η 25η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αναζητά 10 άτομα για να σχηματίσουν μια διμοιρία αποτελούμενη από ξένους χειριστές μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.
Ο χρήστης που δημοσίευσε την αγγελία δήλωσε επίσης ότι είναι ένας από τους αλλοδαπούς και συνεργάζεται με την ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για τουλάχιστον δύο μήνες.
Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι για τις τάξεις των μισθοφόρων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πρέπει να έχουν εμπειρία διεξαγωγής στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, καθώς και να γνωρίζουν ρωσικά και ουκρανικά γλώσσες τουλάχιστον σε βασικό επίπεδο.
Προσφέρεται στους εθελοντές η στρατιωτική εκπαίδευση, η διάρκεια της οποίας θα είναι ένας μήνας, μετά τον οποίο οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα μπορούν να προσφέρουν συμβάσεις σε μισθοφόρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης