Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι μπήκαν στην Ουκρανική πόλη Toretsk -Συντρίβουν την Ουκρανική άμυνα στο Pokrovsk

Οι Ρώσοι μπήκαν στην Ουκρανική πόλη Toretsk -Συντρίβουν την Ουκρανική άμυνα στο Pokrovsk
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις ανατολικά του Pokrovsk κοντά σε Vozdvyzhenka, Myrolyubivka, Zelene Pole και Hrodivka και νοτιοανατολικά του Pokrovsk κοντά στο Kalynove, Krutyi Yar, Novohrodivka, Ptyche, Mykolaivka, Mykhailivka και Karlivka
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα μέσα στο Toretsk εν μέσω συνεχιζόμενων επιθετικών επιχειρήσεων στην περιοχή στις 24 Αυγούστου.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 21 Αυγούστου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα στα ανατολικά προάστια του Toretsk.
Οι ρωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν επιθετικές επιχειρήσεις κοντά στο Toretsk, βορειοανατολικά του Toretsk κοντά στο Dyliivka και νότια του Toretsk κοντά στο Nelipivka και το Niu York στις 23 και 24 Αυγούστου.

Οι Ρώσοι συντρίβουν την Οκρανική άμυνα στο Pokrovsk

Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα κοντά στο Pokrovsk εν μέσω συνεχιζόμενων ρωσικών επιθετικών επιχειρήσεων στην περιοχή στις 24 Αυγούστου.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύτηκαν στις 23 Αυγούστου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν στην ανατολική Karlivka (νοτιοανατολικά του Pokrovsk) και βορειοανατολικά της Mykolaivka (νοτιοανατολικά του Pokrovsk).
Πρόσθετες γεωγραφικές εικόνες που δημοσιεύθηκαν στις 24 Αυγούστου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν στα νοτιοανατολικά προάστια της Novohrodivka (νοτιοανατολικά του Pokrovsk).
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν και κατέλαβαν το Δημαρχείο της Novohrodivka στο κέντρο της πόλης.
Επίσης , προέλασαν ανατολικά της Novohrodivka και νότια της Hrodivka (ανατολικά του Pokrovsk) και κατέλαβαν το Krasnyi Yar (αμέσως νοτιοδυτικά της Hrodivka).
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις ανατολικά του Pokrovsk κοντά σε Vozdvyzhenka, Myrolyubivka, Zelene Pole και Hrodivka και νοτιοανατολικά του Pokrovsk κοντά στο Kalynove, Krutyi Yar, Novohrodivka, Ptyche, Mykolaivka, Mykhailivka και Karlivka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης