Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργή Netanyahu (Ισραηλινός πρωθυπουργός): Αποφασισμένοι να κάνουμε το παν - Όποιος μας κάνει κακό, του κάνουμε κακό

Οργή Netanyahu (Ισραηλινός πρωθυπουργός): Αποφασισμένοι να κάνουμε το παν - Όποιος μας κάνει κακό, του κάνουμε κακό
 O υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Yoav Galant , ανακοίνωσε ότι κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στο εσωτερικό μέτωπο για 48 ώρες
Σχετικά Άρθρα
Θα «συνεχίσουμε να τηρούμε μια απλή αρχή: όποιος μας κάνει κακό - του κάνουμε κακό», ξεκαθάρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu, στην εναρξη της έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του, μετά την εκτόξευση από το κίνημα της Hezbollah του Λιβάνου πυραύλων Katyusha και drones πάνω από το βόρειο Ισραήλ, σε αντίποινα για τον θάνατο στα τέλη Ιουλίου του υψηλόβαθμου διοικητή της Fuad Shukr στη Βηρυτό.
Με το Ισραήλ να παραμένει για το επόμενο 48ωρο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο Netanyahu δήλωσε την Κυριακή 25/8 ότι η κυβέρνησή του θα λάβει όλα τα μέτρα που θεωρεί απαραίτητα για την άμυνά του.
«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το παν για να υπερασπιστούμε τη χώρα μας, για να επιστρέψουν οι κάτοικοι του βορρά στα σπίτια τους με ασφάλεια» τόνσιε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και πρόσθεσε πως «να συνεχίσουμε να τηρούμε μια απλή αρχή: όποιος μας κάνει κακό - του κάνουμε κακό».
Στο μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Yoav Galant , ανακοίνωσε ότι κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στο εσωτερικό μέτωπο για 48 ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης