Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι πήραν την πρωτοβουλία στο Kursk και ανακαταλαμβάνουν εδάφη... - Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα

Οι Ρώσοι πήραν την πρωτοβουλία στο Kursk και ανακαταλαμβάνουν εδάφη... - Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα
Οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα θα συνεχίσουν να επιχειρούν σε επιλεγμένες περιοχές της ουκρανικής προεξοχής στην περιφέρεια Kursk, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις δεν ελέγχουν τα εδάφη στο Kursk
Οι ρωσικές δυνάμεις ανέκτησαν πρόσφατα χαμένες θέσεις στην περιφέρεια Kursk εν μέσω αναφορών για συνεχιζόμενες ουκρανικές επιθέσεις στην περιοχή στις 25 Αυγούστου.
Οι ρωσικές δυνάμεις ανέκτησαν χαμένες θέσεις στην Komarovka (νοτιοδυτικά του Korenovo) και απωθούν Ουκρανικές επιθέσεις στην περιοχή.
Οι Ρώσοι ανακατέλαβαν την Olgovka και το Kremyanoye (και τα δύο ανατολικά του Korenevo) και ότι οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν δυτικά του Kremyanoye
Οι ουκρανικές δυνάμεις περικύκλωσαν στοιχεία της Ρωσικής 18ης Μεραρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων στη Malaya Loknya (βόρεια της Sudzha) και ότι στοιχεία είτε της ρωσικής 810ης ναυτικής ταξιαρχίας πεζικού (Στόλος Μαύρης Θάλασσας [BSF]) ή 1427ο Σύνταγμα Μηχανοκίνητων Τυφεκίων (Εδαφικά Στρατεύματα) διέρρηξαν την ουκρανική περικύκλωση και επέτρεψαν στο προσωπικό της 18ης Μεραρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων να αποσυρθεί.
Οι μάχες συνεχίζονται εντός της Malaya Loknya.
Οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα θα συνεχίσουν να επιχειρούν σε επιλεγμένες περιοχές της ουκρανικής προεξοχής στην περιφέρεια Kursk, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις δεν ελέγχουν τα εδάφη στο Kursk.
Ο αρχηγός της Τσετσενικής Δημοκρατίας Ramzan Kadyrov υποστήριξε παρομοίως στις 25 Αυγούστου ότι στοιχεία του Ρωσικού 14ου Τάγματος Μηχανοκίνητων Τυφεκίων του Συντάγματος Akhmat υπό το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (MoD) εκκένωσαν επιτυχώς 51 στρατεύσιμους από τη μάχη κοντά στο Ulanok (νοτιοανατολικά της Sudzha).
Οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να επιτίθενται κοντά στο Russkoye Porechnoye, στο Cherkasskoye Porechnoye και στο Martynovka (όλα βορειοανατολικά της Sudzha).
Οι ρωσικές δυνάμεις ανακατέλαβαν και εκκαθάρισαν το Spalnoye (νοτιοανατολικά της Sudzha).
Επίσης οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν τις ουκρανικές επιθέσεις προς την κατεύθυνση του Borki και Spalnoye στις 25 Αυγούστου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης