Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι αλέθουν τις Ουκρανικές δυνάμεις – Καταστρέφονται στο Kursk, βαριές ήττες στο Donbass

Οι Ρώσοι αλέθουν τις Ουκρανικές δυνάμεις – Καταστρέφονται στο Kursk, βαριές ήττες στο Donbass
Οι πρώτες γραμμές παραμένουν σχεδόν αμετάβλητες και οι ρωσικές δυνάμεις αποκρούουν τις ουκρανικές επιθέσεις σε διαφορετικές κατευθύνσεις
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξακολουθούν να αλέθονται στη ρωσική συνοριακή περιοχή Kursk.
Οι πρώτες γραμμές παραμένουν σχεδόν αμετάβλητες και οι ρωσικές δυνάμεις αποκρούουν τις ουκρανικές επιθέσεις σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Οι ρωσικές ενισχύσεις επέτρεψαν να απωθήσουν τις ουκρανικές δυνάμεις από τα περίχωρα του χωριού Malaya Loknya και να εξασφαλίσουν τον ρωσικό έλεγχο εκεί.
Οι ουκρανικές απόπειρες επίθεσης στο Korenovo ματαιώνονται, ο οικισμός παραμένει υπό τον πλήρη ρωσικό έλεγχο.
Στην περιοχή Sudzha, οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις κοντά στην Cherkasskaya Konopelka.

Ανίκανος να προχωρήσει βαθιά στη ρωσική επικράτεια, ο ουκρανικός στρατός διερευνά τη ρωσική άμυνα κατά μήκος των συνόρων, προσπαθώντας να επεκτείνει τη θέση του.
Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να ρίχνουν μεγάλες εφεδρείες σε μάχες, μεταφέροντας επιπλέον μονάδες πυροβολικού στο πεδίο της μάχης.
Όλες οι προσπάθειες του ουκρανικού στρατού να αναπτύξει περαιτέρω επίθεση στη Ρωσία δεν έχουν ακόμη φέρει κανένα αποτέλεσμα, εκτός από μεγάλες απώλειες.

Εν τω μεταξύ, η ρωσική προέλαση στο μέτωπο του Donbass δεν σταματά.
Στην περιοχή του Pokrovsk, ο ρωσικός στρατός επεκτείνεται στη ζώνη ελέγχου στο μέτωπο αυτό η Ρωσική προέλαση είναι ασταμάτητη σχεδόν 2,5 χιλιόμετρα σε βάθος την ημέρα.

Μετά την πρόσφατη σημαντική νίκη στον αστικό οικισμό Toretsk, τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν ήδη στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης.
Ίσιωσαν το μέτωπο στην περιοχή του νοσοκομείου της πόλης, εισβάλλοντας στο ουκρανικό οχυρό στη χωματερή του ορυχείου Novaya.

Τις τελευταίες ημέρες, οι ρωσικές δυνάμεις πέτυχαν νέες νίκες στην κατεύθυνση Ugledar.
Η ρωσική σημαία υψώθηκε στο νότιο τμήμα της Konstantinovka.
Οι ρωσικές δυνάμεις εισβάλλουν στην πόλη για να κόψουν τη διαδρομή των στρατιωτικών προμηθειών στη μεγάλη ουκρανική ομάδα στο Ugledar.

www.bankimgews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης