Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: O Trump διεισδύει και στην ... αριστερά - Στηρίζει Ρεπουμπλικανούς η Gabbard, πρώην υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών

ΗΠΑ: O Trump διεισδύει και στην ... αριστερά - Στηρίζει Ρεπουμπλικανούς η Gabbard, πρώην υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών
Στήριξε το 2016 τον Bernie Sanders στην υποψηφιότητά του για την προεδρία - απέναντι στην Hillary Clinton - ενώ ήταν και η ίδια υποψήφια με πρόγραμμα την υγεία για όλους
Η Tulsi Gabbard, πρώην βουλευτής της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών και υποψήφια για το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2020, στηρίζει κι επίσημα, μέσω επιστολής της την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανού Donald Trump για τις προεδρικές εκλογές του 2024.
Χθες 26/8, σε ομιλία του στο Ντιτρόιτ ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος χαιρέτισε τη μεταστροφή της Gabbard.
Από την πλευρά της η Gabbard κάλεσε πολίτες όλων των παρατάξεων να ψηφίσουν το δίδυμο Vance - Trump.


Επισημαίνεται ότι η 43χρονη Gabbard είναι βετεράνος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.
Ήταν, το 2013, η πρώτη γυναίκα με καταγωγή από την Ινδία (Hindu) που εξελέγη στο Κογκρέσο και αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.
Στήριξε το 2016 τον Bernie Sanders στην υποψηφιότητά του για την προεδρία - απέναντι στην Hillary Clinton - ενώ ήταν και η ίδια υποψήφια με πρόγραμμα την υγεία για όλους, δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση και έλεγχο της οπλοκατοχής.
Αργότερα πήρε αποστάσεις από το Δημοκρατικό Κόμμα και το 2022 το εγκατέλειψε καταγγέλλοντας ότι υπέκυψε στην woke ιδεολογία.
Από τότε είχε τακτική σχολιάστρια στο Fox News και λέει ότι οι διώξεις κατά του Τραμπ είναι ένας κίνδυνος για την αμερικανική δημοκρατία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης