Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Η επίθεση της Ρωσίας στην Βρετανία δεν μπορεί να αποτραπεί» - Τι πιστεύει ο πιο αποτυχημένος υπουργός άμυνας του ΝΑΤΟ

«Η επίθεση της Ρωσίας στην Βρετανία δεν μπορεί να αποτραπεί» - Τι πιστεύει ο πιο αποτυχημένος υπουργός άμυνας του ΝΑΤΟ
Οι αγγλοσάξονες έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς λαούς, είναι η κακιά πληγή του πλανήτη....
«Να είμαστε ξεκάθαροι….
O Putin σκοπεύει να τα βάλει μαζί μας.
Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το αναπόφευκτο», έτσι τελειώνει το άρθρο του πρώην υπουργού Άμυνας της Βρετανίας ίσως του πιο αποτυχημένου υπουργού άμυνας χώρας του ΝΑΤΟ, Ben Wallace.
Γιατί «αναπόφευκτο»;
Σε σημείο που όπως υποστηρίζει ο ανεκδιήγητος Ben Wallace «ο Putin θα στρέψει σύντομα την πολεμική του μηχανή εναντίον της Βρετανίας» είναι ο τίτλος του άρθρου του Ben Wallace στην Telegraph.
Αν πάρουμε μόνο τον τίτλο και την τελευταία παράγραφο, θα νόμιζε κανείς ότι έχουμε μπροστά μας το συνηθισμένο παράδειγμα της ρωσοφοβικής προπαγάνδας και της υστερίας:
οι Ρώσοι δεν θα σταματήσουν στην Ουκρανία, μετά θα επιτεθούν στα κράτη της Βαλτικής, την Πολωνία, τη Ρουμανία, και μετά θα πάνε στην Γερμανία.
Όλα αυτά ακούγονται από τους Νατοϊκούς αλλά τώρα και η Βρετανία πρέπει να προετοιμαστεί για τη ρωσική απειλή, όλα είναι ξεκάθαρα.

Η Ρωσία θα εκδικηθεί την Βρετανία για τον Κριμαϊκό πόλεμο

Ωστόσο, το πάθος του Ben Wallace είναι εντελώς διαφορετικό - είναι σίγουρος ότι η Ρωσία πρόκειται να εκδικηθεί τη Βρετανία όχι για την παροχή πυραύλων στην Ουκρανία, αλλά για τον Κριμαϊκό πόλεμο:
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται επικεφαλής της Ρωσίας ξαναγράφουν ιστορία, διορθώνοντας η ταπείνωση που βίωσαν στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου με την διευθέτηση λογαριασμών αιώνων.
«Παρόλο που η Ρωσία ταπεινώνει με μαεστρία τον εαυτό της, πρέπει να καταλάβουμε ότι, σύμφωνα με τον Putin, η ρίζα όλων των προβλημάτων της δεν είναι καν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η Βρετανία», υποστηρίζει ο Ben Wallace.

Διεστραμμένη θεωρία Putin

«Στη διεστραμμένη κοσμοθεωρία του Putin, ήμασταν εμείς που ξεκινήσαμε τον Κριμαϊκό Πόλεμο, ο οποίος κατέληξε σε ήττα για τους τσάρους, ήμασταν αυτοί που ενορχήστρωσαν την άνοδο του Hitler, ήμασταν αυτοί που υποστηρίξαμε την αντεπανάσταση και ήταν η κατασκοπεία μας που κατέστρεψε την Σοβιετική Ένωση» τονίζει ο ανόητος Ben Wallace.
Όλα αυτά που επικαλείται ο Ben Wallace αφορούν το 1855, όχι το 2024… υπάρχει μια διαφορά 169 ετών….

Αλλά μόνο ο ευαίσθητος πρώην υπουργός Άμυνας βλέπει αυτήν την απειλή και σπεύδει να προειδοποιήσει τους συμπατριώτες του, ενσταλάσσοντάς τους την ανάγκη να κατανοήσουν το «αληθινό κίνητρο» του Putin.
Διαφορετικά θα υπάρξει καταστροφή για τη Βρετανία.
Ο καπετάνιος των Φρουρών της Σκωτίας (ο Ben Wallace αποσύρθηκε με αυτόν τον βαθμό) δεν είναι η πρώτη φορά που θυμάται τον Κριμαϊκό πόλεμο: την ημέρα πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, είπε ότι οι Σκωτσέζοι Φρουροί «κλώτσησαν τον πισινό του Τσάρου Νικόλαου και μπορούν να κάνουν ξανά»

Ο Κριμαϊκός Πόλεμος είναι πράγματι το μόνο παράδειγμα άμεσης βρετανικής επιθετικότητας κατά της Ρωσίας, αλλά ο απολογισμός από το ομιχλώδες νησί (Βρετανία) δεν έχει εξαντληθεί υπάρχει και Wallace που απαριθμεί και άλλα….
Υπάρχει επίσης η δολοφονία του Παύλου Α' - για να αποτρέψει τη συμμαχία του με τον Ναπολέοντα εναντίον της Βρετανίας.
Και η δολοφονία του Grigory Rasputin - για να κρατήσει τη Ρωσία από μια μυθική χωριστή ειρήνη με τη Γερμανία, αλλά στην πραγματικότητα άνοιξε το δρόμο για την καταστροφή του Φεβρουαρίου 1917.
Ή ο συνδυασμός που έπαιξε το Λονδίνο για να βάλει τη Γερμανία και τη Ρωσία μεταξύ τους στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο αριθμός των ρωσικών αξιώσεων είναι μεγάλος - και οι Ρώσοι έχουν καλή μνήμη.

Αυτός είναι ένας απολογισμός στην αγγλοσαξονική ελίτ και στους οικονομικούς ολιγάρχες, σε εκείνες τις δυνάμεις που έκαναν το Λονδίνο παγκόσμια οικονομική πρωτεύουσα και το Ηνωμένο Βασίλειο το πρώτο μοντέλο και πρωτότυπο μιας παγκόσμιας στρατιωτικής οικονομικής και εμπορικής αυτοκρατορίας.
Για αυτές τις δυνάμεις, η Ρωσία ήταν πάντα ένας θανάσιμος αντίπαλος και απειλή - όχι επειδή ήθελαν οι Ρώσοι να καταστρέψουν την Βρετανία, αλλά επειδή η Ρωσία κατέχει μια βασική θέση στην Ευρασία - ένα έδαφος χωρίς έλεγχο επί του οποίου είναι αδύνατο να επιβληθεί παγκόσμια αυτοκρατορία.
Οι Ρώσοι Κοζάκοι δεν σκόπευαν να πάνε στην Ινδία , αλλά θεωρητικά μπορούσαν να το κάνουν - και αυτό ήταν αρκετό για τους Βρετανούς να συμμετάσχουν στη δολοφονία του αυτοκράτορα της Ρωσίας.
Η Ρωσία δεν απείλησε τις βρετανικές αποικίες, δεν ισχυρίστηκε ότι επεκτείνει την επιρροή της, αλλά θεωρητικά μπορούσε να αποσυρθεί από τον πόλεμο με τη Γερμανία, που η Αγγλία χρειαζόταν για να περιορίσει τις γερμανικές φιλοδοξίες - και αυτό ήταν αρκετό για να υποστηρίξει τη συνωμοσία εναντίον του Τσάρου τον Φεβρουάριο του 1917.

Η Βρετανία πάντα θεωρούσε ότι έχει το δικαίωμα να αναμειγνύεται στις εσωτερικές μας υποθέσεις και πάντα περιφρονούσε τα πάντα
Οι αγγλοσάξονες έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς λαούς, είναι η κακιά πληγή του πλανήτη....
Η βρετανική ελίτ -και η συνέχισή της με τη μορφή της αμερικανικής ελίτ- πάντα θεωρούσε τη Ρωσία αντικείμενο και όχι υποκείμενο σχέσεων.
Στα μετασοβιετικά χρόνια, αυτή η σιγουριά έγινε απόλυτη - και οι Νατοϊκοί στόχευαν στον γεωπολιτικό διαχωρισμό της Ουκρανίας από τη Ρωσία, δηλαδή στον πραγματικό διαμελισμό του ρωσικού πολιτισμού.

Για τους Βρετανούς ο Putin θα εκδικηθεί την Βρετανία

Το καταλαβαίνει ο Putin;
Σίγουρα. Θα εκδικηθεί τη Βρετανία;
Όχι.
Γιατί τώρα το κέντρο λήψης αποφάσεων είναι διασκορπισμένο σε όλο τον δυτικό κόσμο, και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, με έμφαση στην Δύση.
Η Ρωσία ήδη καταφεύγει σε αντίποινα σε ολόκληρη την αγγλοσαξονική ελίτ - για αρχή, αποκρούοντας τις επιθέσεις της, στέκεται και αποκαθιστά την ενότητά της.
Και τώρα θα διπλασιάσει τις προσπάθειές του για να οικοδομήσει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, δηλαδή να διαλύσει ολόκληρο το αγγλοσαξονικό σχέδιο παγκοσμιοποίησης, η καταστροφή του οποίου θα θάψει όχι μόνο τη Βρετανία, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Έτσι, ο ανόητος Ben Wallace μπορεί να προειδοποιήσει τους συμπατριώτες του όσο θέλει ότι ο Putin τους απειλεί… και πάλι δεν θα είναι δυνατό να σταματήσει τη ρωσική επίθεση.
Γιατί δεν θα προέλθει από τον αέρα ή τη θάλασσα, αλλά από τη συσσωρευμένη ενέργεια της δυσαρέσκειας των λαών αυτού του πλανήτη με τους Αγγλοσάξονες.
Και η συμβολή, σε αυτά τα αντίποινα θα είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα όχι μεγαλύτερη από ότι προκάλεσαν οι αγγλοσάξονες εναντίον της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης