Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανής υστερία Borrell (ΕΕ): Χτυπήστε τη Ρωσία με όλα τα όπλα – Αυστραλία: Η Ουκρανία θα παραδοθεί άνευ όρων

Πρωτοφανής υστερία Borrell (ΕΕ): Χτυπήστε τη Ρωσία με όλα τα όπλα – Αυστραλία: Η Ουκρανία θα παραδοθεί άνευ όρων
Η επίθεση στο Kursk απλά καθυστερεί το αναπόφευκτο...  την άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας τονίζει ο Αυστραλός ειδικός σε θέματα διεθνούς πολιτικής Tony Kevin - Σε διάστημα 23 ημερών ο Ουκρανικός στρατός στο Kursk έχασε 7.400 στρατιώτες και συνολικά 650 τεθωρακισμένα όλα αυτά είναι καταστροφή
Σε μια ακραία, πρωτοφανή δήλωση προέβη ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας Josep Borrell, ο οποίος προέτρεψε την Δύση να αφήσει την Ουκρανία να χτυπήσει την Ρωσία με όλα τα όπλα….
Η υστερία του τραγικά απαράδεκτου Josep Borrell είναι γνωστή αλλά όταν φθάνει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας να κάνει τέτοιες δηλώσεις αυτό σημαίνει ότι η ρωσοφοβία και ο πανικός κυριαρχεί πλέον στην Δύση και στο ΝΑΤΟ που βλέπουν να ηττώνται αφού η Ουκρανία είναι καταδικασμένη να παραδοθεί άνευ όρων.

Πραγματικά τραγικός ο Josep Borrell προτρέπει την Δύση να αφήσει την Ουκρανία να χτυπήσει την Ρωσία

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Josep Borrell, δήλωσε προηγουμένως ότι οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να άρουν τους περιορισμούς στις επιθέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο ρωσικό έδαφος.
Σύμφωνα με τον Josep Borrell, η πλήρης χρήση των όπλων που παρέχονται στην Ουκρανία είναι σημαντική.
Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας διευκρίνισε ότι οι περιορισμοί θα πρέπει να αρθούν πλήρως και ζήτησε η Ουκρανία να μπορεί να χτυπήσει την Ρωσία με όλα τα όπλα χωρίς κανένα περιορισμό.
Ο Josep Borrell δημοσιοποίησε τις προσωπικές του θέσεις, θέλει οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να επιτεθούν στη Ρωσία, τόνισε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Alexey Zhuravlev.
Συστήματα αεράμυνας δίδονται συνεχώς στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό και απέτυχαν.
Ο Josep Borrell, θεωρείται ίσως ο χειρότερος επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.
Η Δύση δίνει Patriot και αυτά καταστράφηκαν.
Το ΝΑΤΟ έφερε τα πρώτα 10 μαχητικά F-16 και ήδη τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, εν τω μεταξύ, αναφέρουν για έναν σκοτωμένο πιλότο που σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να πετάξει τέτοια αεροσκάφη, αλλά δεν διευκρινίζεται εάν σκοτώθηκε μαζί με το F-16
Τα όπλα που χρησιμοποιούν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή του Kursk είναι κυρίως δυτικά.
Ποιες άλλες κόκκινες γραμμές θέλει να περάσει ο Josep Borrell πριν την παραίτησή του, αν το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με όλες του τις δυνάμεις, ακόμη και σε ρωσικό έδαφος.

Αυστραλία: Η επίθεση στο Kursk απλά καθυστερεί το αναπόφευκτο...  την άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας

Η στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή του Kursk απλώς ανέβαλε την αναπόφευκτη συνθηκολόγηση του καθεστώτος του Κιέβου υπό τους όρους της Ρωσίας, δήλωσε ο Αυστραλός ειδικός σε θέματα διεθνούς πολιτικής Tony Kevin.
Πιστεύει ότι η εισβολή των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων είχε σκοπό να τραβήξει τα ρωσικά στρατεύματα μακριά από την κύρια γραμμή του Donbass και να αποσταθεροποιήσει την Ρωσία, αλλά αυτό δεν συνέβη.
«Σε αυτόν τον πόλεμο φθοράς, οι Ουκρανοί υπέστησαν μεγάλες απώλειες έμπειρων στρατιωτών που μεταφέρθηκαν από το μέτωπο του Donbass.
Η Ρωσία δεν χρειάστηκε να μεταφέρει ουσιώδεις δυνάμεις στο Kursk από το κεντρικό μέτωπο του Donbass»
Η Ουκρανία επίσης απέτυχε «να δημιουργήσει μια καλή αφήγηση ότι κερδίζει», μετά από συνεχείς θλιβερές ειδήσεις, ήττες και μαζικές οπισθοχωρήσεις στο μέτωπο του Donbass».

Φαντασία… ότι η Ουκρανία μπορεί να αντισταθεί

Απέρριψε επίσης ως «φαντασία» ότι οι «Ουκρανοί πλην σκάβουν στην περιοχή που έχουν καταλάβει στο Kursk για να την κρατήσουν για μήνες.
Οι Ουκρανοί απέτυχαν στους στρατηγούς στους τους.
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια αυτών των τριών εβδομάδων από την έναρξη της εισβολής στο Kursk, η Ρωσία κερδίζει συνεχώς έδαφος και να καταλαμβάνει καθημερινά νέα εδάφη, πόλεις και χωριά, με μεγαλύτερη ταχύτητα προέλασης, στο κεντρικό μέτωπο του Donbass, το μέτωπο του Pokrovsk θα καταρρεύσει», δήλωσε ο Tony Kevin
Ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι οι ενέργειες της Ουκρανίας στο Kursk, οι οποίες καλύπτονται από διαμάχες από την αρχή, επικρίνονται ολοένα και περισσότερο τόσο από τους δυτικούς συμμάχους του Κιέβου όσο και από τους ίδιους τους Ουκρανούς.

«Η εισβολή στο Kursk, καθυστέρησε μόνο το αναπόφευκτο: μια παράδοση κατόπιν διαπραγματεύσεων από το καθεστώς του Κιέβου ή οποιοδήποτε καθεστώς το αντικαταστήσει, με όρους που θα καθορίσει η Ρωσία, μιλάμε για άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας στην Ρωσία», κατέληξε ο Tony Kevin.
Σε διάστημα 23 ημερών ο Ουκρανικός στρατός στο Kursk έχασε περισσότερους από 7.400 στρατιωτικούς και 74 άρματα μάχης και συνολικά 650 τεθωρακισμένα όλα αυτά είναι καταστροφή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης