Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ισραηλινές επιθέσεις αναγκάζουν την UNRWA να αναστείλει τις υπηρεσίες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Οι ισραηλινές επιθέσεις αναγκάζουν την UNRWA να αναστείλει τις υπηρεσίες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Η Νορβηγία καταδίκασε σθεναρά την πρόσφατη ισραηλινή επίθεση εναντίον εργαζομένων

Σχετικά Άρθρα
Η Υπηρεσία Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τις υπηρεσίες της σε αρκετούς καταυλισμούς προσφύγων στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη λόγω των συνεχιζόμενων ισραηλινών στρατιωτικών εισβολών.
«Οι επιχειρήσεις των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας στην (κατεχόμενη) βόρεια Δυτική Όχθη συνεχίζουν να επηρεάζουν τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες», δήλωσε ο γενικός επίτροπος της UNRWA Philippe Lazzarini στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.
Από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο ισραηλινός στρατός διεξάγει μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές επιδρομές στις πόλεις Τουλκάρμ, Τζενίν και Τούμπας στη βόρεια Δυτική Όχθη.
Αυτή η εισβολή είναι η πιο εκτεταμένη από το 2002.

Η Νορβηγία καταγγέλλει την ισραηλινή επίθεση σε ανθρωπιστές του ΟΗΕ στη Γάζα

Η Νορβηγία καταδίκασε σθεναρά μια πρόσφατη επίθεση σε εργαζομένους ανθρωπιστικών οργανώσεων στη Γάζα, εκφράζοντας βαθιά ανησυχία για τους αυξανόμενους κινδύνους που αντιμετωπίζει το προσωπικό ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή που έχει πληγεί από τη σύγκρουση.
Σε δήλωσή της την Παρασκευή, η υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Anne Beathe Tvinnereim περιέγραψε το περιστατικό, όπου ένα όχημα του ΟΗΕ χτυπήθηκε άμεσα από πυροβολισμούς ενώ πλησίαζε ένα ισραηλινό σημείο ελέγχου, ως «εντελώς απαράδεκτο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης