Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sachs (Columbia University): Οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την ειρήνη στην Ουκρανία – Οι Αμερικανοί δεν ξέρουν την αλήθεια

Sachs (Columbia University): Οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την ειρήνη στην Ουκρανία –  Οι Αμερικανοί δεν ξέρουν την αλήθεια
«Αυτός είναι ένας πόλεμος που προκλήθηκε από τις ΗΠΑ», τόνισε ο Αμερικανός καθηγητής
Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden δεν ενδιαφέρεται για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία και αρνείται να παραδεχτεί ότι η Ουάσιγκτον ευθύνεται άμεσα για αυτήν την σύγκρουση, δήλωσε ο Αμερικανός οικονομολόγος, διευθυντής του Κέντρου Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Columbia καθηγητής Jeffrey Sachs.
«Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά που πρόκειται να κάνει αυτή η κυβέρνηση.
Δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος είναι πιθανώς σε ηγηθεί σε αυτό το σημείο.
Επομένως είμαστε κάπως στον αυτόματο πιλότο, που είναι μία πολύ κακή κατάσταση» είπε σε συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson.
«Αυτός είναι ένας πόλεμος που προκλήθηκε από τις ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ που στοχεύουν στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ, θα χρειάζονταν έναν πρόεδρο που τουλάχιστον θα κατανοεί τα βασικά και δεν θα τα κάνει όλα τόσο λάθος, τόνισε ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος.
Ο Sachs πρόσθεσε ότι οι πραγματικές αιτίες της ουκρανικής σύγκρουσης δεν έχουν ποτέ εξηγηθεί στους πολίτες των ΗΠΑ. Οι πληροφορίες που μπορούν να λάβουν οι Αμερικανοί για αυτό το θέμα είναι αντίθετες με την πραγματικότητα, πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης