Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση Lloyd Austin (υπουργού άμυνας ΗΠΑ) με Ουκρανική αντιπροσωπεία… στο επίκεντρο άρση εμποδίων για χτυπήματα στη Ρωσία

Συνάντηση Lloyd Austin (υπουργού άμυνας ΗΠΑ) με Ουκρανική αντιπροσωπεία… στο επίκεντρο άρση εμποδίων για χτυπήματα στη Ρωσία
Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία ζήτησε την άρση εμποδίων για χτυπήματα στη Ρωσία
Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Rustem Umerov, μαζί με τον επικεφαλής του Ουκρανικού Προεδρικού Γραφείου, Andrey Yermak ,συναντήθηκαν με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας.
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ο Umerov και ο Yermak ήταν καθ' οδόν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου σκόπευαν να συνεχίσουν να συζητούν τα προβλήματα της ουκρανικής αεράμυνας.
«Η ουκρανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής την πρώτη αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Yulia Sviridenko ξεκίνησε την επίσκεψή της στην Ουάσιγκτον.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin.
Ο Andrey Yermak και ο Rustem Umerov τον ενημέρωσαν για την κατάσταση στο πεδίο της μάχης».
Μίλησαν επίσης για τις ανάγκες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε όπλα και εξοπλισμό.
Νωρίτερα, ο Umerov ανέφερε ότι σε μια συνάντηση με συναδέλφους από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, υποστήριξε τη συμμετοχή ευρωπαϊκών χωρών στην παροχή αεράμυνας για τη δυτική Ουκρανία.
Ωστόσο ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία ζήτησε την άρση εμποδίων για χτυπήματα στη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης