Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΑfD (Γερμανία): Να πιεστεί η Ουκρανία για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία – Ανώφελη η παροχή οπλισμού και οικονομικής βοήθειας

ΑfD (Γερμανία): Να πιεστεί η Ουκρανία για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία – Ανώφελη η παροχή οπλισμού και οικονομικής βοήθειας
Τι δήλωσε ο συναρχηγός του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), Τίνο Chrupalla
Η αύξηση της προμήθειας όπλων και οικονομικής βοήθειας προς το Κίεβο δεν θα βοηθήσει στην επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης, μόνο οι διαπραγματεύσεις θα το επιτύχουν, δήλωσε ο συναρχηγός του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), Τίνο Chrupalla, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024.
«Υπάρχει πάντα ετοιμότητα για διαπραγματεύσεις.
Συνειδητοποιούμε επίσης ότι ακόμη και με περισσότερα όπλα και αυξημένη οικονομική βοήθεια αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει.
Και ο πληθυσμός φοβάται φυσικά τη μετάδοση (της σύγκουσης) στην Πολωνία και επίσης στη Γερμανία», δήλωσε ο Chrupalla στη γερμανική εφημερίδα.
Πρότεινε στη Γερμανία να συμβάλει στις ειρηνευτικές προσπάθειες «μιλώντας και με τις δύο πλευρές και ασκώντας πίεση» στον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky.
Οι δυτικές χώρες έχουν αυξήσει τη στρατιωτική και οικονομική τους βοήθεια προς το Κίεβο από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης