Τελευταία Νέα
Διεθνή

Telegraph: Ο Ουκρανικός στρατός κινδυνεύει στην κυριολεξία με περικύκλωση στο Toretsk και Kurakhovo

Telegraph: Ο Ουκρανικός στρατός κινδυνεύει στην κυριολεξία με περικύκλωση στο Toretsk και Kurakhovo
Σύμφωνα με τηνTelegraph, η κατάληψη του Pokrovsk θα επιτρέψει στον ρωσικό στρατό να απελευθερώσει ένα σημαντικό μέρος του Donetsk στο μέλλον και να χτυπήσει προς την κατεύθυνση του Dnepropetrovsk
Οι επιτυχίες του ρωσικού στρατού στην κατεύθυνση του Krasnoarmeysk ή Pokrovsk δημιουργούν απειλή περικύκλωσης για μονάδες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Dzerzhinsk και το Kurakhovo, γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.
«Αυτοί οι ελιγμοί απειλούν να περικυκλώσουν μεγάλα τμήματα του ουκρανικού μετώπου προς τα βόρεια (από το Krasnoarmeysk ή Pokrovsk στα Ουκρανικά), στην περιοχή Toretsk και προς τα νότια, στην περιοχή Kurakhovo», αναφέρει η Telegraph.
Σύμφωνα με τηνTelegraph, η κατάληψη του Pokrovsk θα επιτρέψει στον ρωσικό στρατό να απελευθερώσει ένα σημαντικό μέρος του Donetsk στο μέλλον και να χτυπήσει προς την κατεύθυνση του Dnepropetrovsk.
Οι Ρωσικές δυνάμεις επίσης έχουν αποκόψει την διαδρομή προς το Ugledar, κατά μήκος της οποίας τροφοδοτείται η ομάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που επίσης κινδυνεύει με περικύκλωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης