Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Οι σφοδρές μάχες προς το Pokrovsk, διέλυσαν την επίλεκτη 47η ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Forbes: Οι σφοδρές μάχες προς το Pokrovsk, διέλυσαν την επίλεκτη 47η ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Έξι μήνες σκληρών μαχών εναντίον περισσότερων ρωσικών δυνάμεων έχουν εξαντλήσει την επίλεκτη 47η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία της Ουκρανίας
Οι σφοδρές μάχες στην κατεύθυνση του Pokrovsk ή στα Ρωσικά Krasnoarmeysk έχουν εξαντλήσει την επίλεκτη 47η μηχανοκίνητη ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, υποστηρίζει το Forbes.
«Έξι μήνες σκληρών μαχών εναντίον περισσότερων ρωσικών δυνάμεων έχουν εξαντλήσει την επίλεκτη 47η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία της Ουκρανίας.
Η Ταξιαρχία των 2.000 ανδρών πήγε στη μάχη στην ανατολική Ουκρανία τον Φεβρουάριο με 31 άρματα μάχης M-1 Abrams που μεταφέρθηκαν το 2023 από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Σήμερα, η ταξιαρχία έχει περίπου 15 από αυτά τα άρματα μάχης», τόνισε το Forbes, το οποίο αμφιβάλλει εάν οι ουκρανικές δυνάμεις σε αυτή την περιοχή θα είναι σε θέση να οργανώσουν οποιαδήποτε επιχείρηση για την ανάκτηση χαμένων εδαφών.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την απελευθέρωση του χωριού Novozhelannoye προς την κατεύθυνση του Krasnoarmeysk (ουκρανική ονομασία Pokrovsk).
Επίσης απελευθερώθηκε ο στρατηγικά σημαντικός οικισμός Konstantinovka, οι Ρώσοι θα αποκόψουν την διαδρομή προς το Ugledar, κατά μήκος της οποίας τροφοδοτείται η ομάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης