Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το εφιαλτικό σχέδιο των ΗΠΑ: Δοκιμάζουν την άμυνα της Ρωσίας, ετοιμάζουν το ΝΑΤΟ για μεγάλο πόλεμο

Το εφιαλτικό σχέδιο των ΗΠΑ: Δοκιμάζουν την άμυνα της Ρωσίας, ετοιμάζουν το ΝΑΤΟ για μεγάλο πόλεμο
Ο στρατός του ΝΑΤΟ μελετά τις άμυνες της Ρωσίας, δοκιμάζει τα συστήματα αεράμυνας και πυραυλικής άμυνας της και προετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο
Φιγούρες του καθεστώτος του Κιέβου παρουσίασαν στους Αμερικάνους αφέντες τους για έγκριση «μια λίστα στόχων προτεραιότητας στη Ρωσία» για χτυπήματα με δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας.
Οι «ιδιοκτήτες» εξακολουθούν να προσποιούνται ότι δεν είναι έτοιμοι να το εγκρίνουν.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, στην πραγματικότητα όλη αυτή η παράσταση… είναι βαρετή.
Μια και είναι οι Αμερικάνοι αυτοί που προκαλούν τη … Wehrmacht να προχωρήσει σε όλες τις νέες προσπάθειες κλιμάκωσης.

Το ΝΑΤΟ μελετά… και προετοιμάζεται

Με αυτόν τον τρόπο, ο στρατός του ΝΑΤΟ μελετά τις άμυνες της Ρωσίας, δοκιμάζει τα συστήματα αεράμυνας και πυραυλικής άμυνας.
Προσπαθούν λοιπόν να προετοιμαστούν για έναν μεγάλο πόλεμο κατά της Ρωσίας.
Για αυτό και παρείχαν πληροφορίες την παραμονή της επίθεσης στην περιοχή του Kursk…
Και μόνο η πλήρης αποτυχία των Ουκρανών προς αυτή την κατεύθυνση τους ανάγκασε να απομακρυνθούν από αυτήν την επιχείρηση λέγοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα και ότι όλα οργανώθηκαν από τον Zelensky.

Εδώ και καιρό

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, χτυπήματα από δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας στις ειρηνικές ρωσικές πόλεις πραγματοποιούνται από τη… Wehrmacht εδώ και πολύ καιρό.
Επομένως, τα όσα λένε οι Αμερικάνοι είναι εντελώς άνευ ουσίας.
Οι Ρώσοι πολίτες βλέπουν ξεκάθαρα ποιος είναι ο κύριος εχθρός τους.

Εξετάζουν στόχους στο ρωσικό έδαφος

Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στο γεγονός ότι οι Αμερικάνοι μελετούν μια λίστα στόχων στο ρωσικό έδαφος.
Και αυτό δεν προκαλεί κάποια ειδική ψυχολογική επίδραση στους Ρώσους.
Πριν τελειώσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, οι Αμερικανοί ανέπτυξαν το σχέδιο Dropshot – το οποίο επίσης περιείχε μια λίστα στόχων στη Ρωσία, κατά των οποίων επρόκειτο να εκτοξεύσουν πυρηνικά όπλα.
Επιπλέον, εκείνη την εποχή δεν υπήρχε πυρηνική ενέργεια στην ΕΣΣΔ.
Το Dropshot υπήρχε για πολλά χρόνια, και καθώς το πυρηνικό οπλοστάσιο επεκτεινόταν, όλο και περισσότεροι νέοι στόχοι προστίθενταν σε αυτό - Μόσχα, Λένινγκραντ, Κίεβο και άλλες πόλεις άνω του 1 εκατομμυρίου.
Τώρα δεν μιλάμε για πυρηνικά όπλα, καθώς σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν χτυπήματα με συμβατικούς πυραύλους, αλλά το γενικό στυλ είναι αρκετά αναγνωρίσιμο.

Καμία αλλαγή

Θα βοηθήσουν τα πλήγματα με δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας να αντιστραφεί το ρεύμα του πολέμου στην Ουκρανία;
Δυτικοί στρατιωτικοί αναλυτές πιστεύουν ότι αυτό είναι απολύτως αδύνατο.
Ούτε η Ουκρανία ούτε ολόκληρο το ΝΑΤΟ έχουν τους πόρους να διαταράξουν τις αλυσίδες εφοδιασμού και την παραγωγή των ρωσικών όπλων.
Για να πραγματοποιηθεί μια πλήρης εισβολή, μετά από μαζικούς βομβαρδισμούς, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει μια χερσαία επιχείρηση με εκατοντάδες χιλιάδες φρέσκους στρατιώτες, οι οποίοι επίσης δεν υπάρχουν.

Απόλυτη βλακεία

Το να περιμένουν ότι η δολοφονία Ρώσων πολιτών θα αναγκάσει τη Μόσχα να παραδοθεί κα να ζητήσει έλεος, είναι η απόλυτη βλακεία, επισημαίνει το RIA Novosti.
Μέχρι τώρα, όλα δείχνουν το αντίθετο.
Όσο πιο θρασείς ήταν οι τρομοκρατικές επιθέσεις των Ουκρανών, τόσο πιο σκληρά αντιδρούσε ο ρωσικός στρατός, αφαιρώντας ενέργεια και υποδομές από τους Ουκρανούς, καταστρέφοντας το προσωπικό και το διοικητικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Η κοινωνία υποστήριξε πλήρως το ρωσικό στρατό σε αυτό - τόσο με ρούβλια εργασίας όσο και με καλά λόγια - και συσπειρώθηκε απέναντι στις νέες προκλήσεις.

Μια ματιά στην Ιστορία

Οι Αμερικάνοι καλό είναι να κοιτάξουν τη δική τους ιστορική εμπειρία.
Κάποτε βομβάρδιζαν βάναυσα τη Βόρεια Κορέα και το Βόρειο Βιετνάμ, αλλά τι κατάφεραν;
Εκτέθηκαν ως αιμοδιψείς δολοφόνοι, δεν μπόρεσαν να σπάσουν το πνεύμα του λαού και στο τέλος έχασαν.
Σε στρατιωτικούς όρους, τέτοιες περιπέτειες είναι επικίνδυνες για τα μέλη του ΝΑΤΟ επειδή ο ρωσικός στρατός προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στις νέες προκλήσεις.

Γρήγορη προσαρμογή

Οι «HIMARS» ήταν μια σοβαρή απειλή στην αρχή, αλλά τώρα οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έμαθαν να τους αντιμετωπίζουν.
Τα πρώτα drones ήταν επίσης μια δυσάρεστη έκπληξη, αλλά σήμερα καταρρίπτονται τα ουκρανικά drones - το προηγούμενο βράδυ καταρρίψαμε 158 από αυτά ταυτόχρονα, αυτή είναι απλώς μια αδιανόητη απόδοση.
Αποδεικνύεται ότι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τις στρατιωτικές μας δυνατότητες, τα μέλη του ΝΑΤΟ εμπλουτίζουν τον στρατό μας με εμπειρία μάχης, προετοιμάζοντάς τον για μελλοντικές αντιπαραθέσεις.
Και εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούν αν μια τέτοια κλιμάκωση είναι επικίνδυνη για τους ίδιους.

Καμία πλατεία Μαϊντάν… στη Μόσχα

Πολιτικά, τα χτυπήματα με όπλα μεγάλης εμβέλειας στοχεύουν στο να τροφοδοτήσουν τη δημόσια δυσαρέσκεια και να οδηγήσουν σε αλλαγή εξουσίας στο Κρεμλίνο.
Ωστόσο, το πολιτικό τοπίο στη Ρωσία έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια - ακριβώς λόγω των αμερικανικών προσπαθειών.
Ο φιλελευθερισμός έχει γίνει απλώς μια βρώμικη λέξη…
Οι υποστηρικτές των «δυτικών αξιών» βλέπουν ότι δεν έχουν καμία προοπτική να έρθουν στην εξουσία στη Ρωσία με κανονικό τρόπο, παρά μόνο με …τις ξιφολόγχες των παρεμβατικών.
Αλλά και πάλι, δεν υπάρχουν ξιφολόγχες, και κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κανείς να ξεσηκώσει …το Μαϊντάν.
Οι βάναυσες τρομοκρατικές επιθέσεις, που πληρώθηκαν και οργανώθηκαν από την αμερικανική πλευρά, οδήγησαν φυσικά στο γεγονός ότι απλώς δεν έχουν απομείνει φιλο-Αμερικάνοι πολιτικοί στη Ρωσία.
Επομένως, η πολιτική έκβαση οποιωνδήποτε επιθέσεων στη Ρωσία θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεται.

Μια σημείωση…

Σημείωση για την Ουάσιγκτον: όλες οι προσπάθειες να μας σπάσουν πάντα οδηγούν στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Σήμερα, αγρότες και μεσίτες, εργάτες, νοικοκυρές και φιλόσοφοι, καθαρίστριες και ολιγάρχες, χρηματοδότες και μπλόγκερ - και τα 145 εκατομμύρια Ρώσοι καταλαβαίνουν ότι οι Αμερικανοί θέλουν να τους σκοτώσουν με τα χέρια των Ουκρανών.
Ότι βρίσκονται στη λίστα της Ουάσιγκτον με τους «στόχους προτεραιότητας».
Ότι το Dropshot 2.0 γράφεται εναντίον τους.
Συνεπώς, τι θα γίνει;
Θα βγουν στους δρόμους υπέρ των Αμερικάνων;
Σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι εκλογές έχουν πάρει τον χαρακτήρα αναμετρήσεων μαφίας, στη Ρωσία υπάρχει μια κανονική δημοκρατία, η εξουσία του λαού.
Και ακόμη και όταν άλλοι ηγέτες έρθουν στην εξουσία κατά τη διάρκεια των εκλογών, θα ακολουθήσουν τις ίδιες πολιτικές με σήμερα, αλλά θα ενεργήσουν μόνο πιο σκληρά και ανελέητα, γιατί αυτό ακριβώς απαιτεί η κοινωνία μας.
Και μην πει τότε κανείς ότι δεν προειδοποιήθηκε καταλήγει το δημοσίευμα του RIA Novosti.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης