Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wagenknecht (πολιτικός): Οι Γερμανοί δεν είναι πρόθυμοι να συρθούν σε ένα μεγάλο πόλεμο - Οχι στην ανάπτυξη πυραύλων

Wagenknecht (πολιτικός): Οι Γερμανοί δεν είναι πρόθυμοι να συρθούν σε ένα μεγάλο πόλεμο - Οχι στην ανάπτυξη πυραύλων
Το κόμμα της Wagenknecht και το AfD, που είναι δύσπιστα για την υποστήριξη της Ουκρανίας και την ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων στη Γερμανία, κέρδισαν μεγάλη επιτυχία στη Σαξονία και τη Θουριγγία.
Η Γερμανίδα πολιτικός Sahra Wagenknecht δήλωσε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 ότι τα αποτελέσματα των εκλογών στη Σαξονία και τη Θουριγγία αναδεικνύουν ότι οι Γερμανοί δεν είναι πρόθυμοι να συρθούν σε έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη.
«Το μεγάλο ζήτημα αυτής της εκλογικής μάχης, φυσικά, είναι το ζήτημα του πολέμου και της ειρήνης.
Και ο κόσμος περιμένει από τις κυβερνήσεις των πολιτειών να αντανακλούν τη θέση τους, την άποψη της πλειοψηφίας τους για αυτό το θέμα", δήλωσε ο ηγέτης της Συμμαχίας Sahra Wagenknecht (BSW).
Το κόμμα της και το AfD, που είναι δύσπιστα για την υποστήριξη της Ουκρανίας και την ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων στη Γερμανία, κέρδισαν μεγάλη επιτυχία στη Σαξονία και τη Θουριγγία.
Σύμφωνα με την Wagenknecht, πριν από τις περιφερειακές εκλογές, αυτή και η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα Alice Schwarzer έκαναν μια δημοσκόπηση που διαπίστωσε ότι «ο μισός γερμανικός πληθυσμός, ακόμη και η πλειοψηφία στα ανατολικά, φοβάται ότι θα παρασυρθεί σε μεγάλο πόλεμο».
«Τα δύο τρίτα στα ανατολικά απορρίπτουν σχέδια για ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων», είπε.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης