Διεθνή

Antonov (Ρώσος πρέσβης ΗΠΑ): Η Ουκρανία θα προσπαθήσει να επεκτείνει τις εχθροπραξίες της στο ρωσικό έδαφος

Antonov (Ρώσος πρέσβης ΗΠΑ): Η Ουκρανία θα προσπαθήσει να επεκτείνει τις εχθροπραξίες της στο ρωσικό έδαφος
Οι ΗΠΑ κλείνουν τα μάτια στον αυξανόμενο αριθμό θυμάτων Ρώσων αμάχων και φρικαλεοτήτων από Ουκρανούς νεοναζί λέει ο Antonov
Η Ουκρανία θα προσπαθήσει να επεκτείνει τις εχθροπραξίες της στο ρωσικό έδαφος υποστηρίζει ο Anatoly Antonov, ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον.
Σύμφωνα με τον Antonov, οι ΗΠΑ κλείνουν τα μάτια στον αυξανόμενο αριθμό θυμάτων Ρώσων αμάχων και των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν οι «Ουκρανοί νεοναζί».
«Τώρα γίνεται λόγος για επέκταση της κλίμακας των ουκρανικών ενεργειών στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο αμερικανικός Τύπος συζητά την ιδέα του Κιέβου σχετικά με έναν συγκεκριμένο κατάλογο με στόχους στην χώρα μας, τους οποίους θέλουν να χτυπήσουν με όπλα μεγάλης εμβέλειας που έχουν δώσει στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ» τονίζει ο Antonov.
«Ταυτόχρονα, κανείς εδώ δεν ντρέπεται από τα στοιχεία που προέρχονται από τις περιοχές του Kursk και του Belgorod για συνεχώς νέες απώλειες μεταξύ Ρώσων πολιτών, σε σπίτια, νοσοκομεία, γέφυρες, που καταστράφηκαν από απευθείας πυρά - μεταξύ άλλων με τη βοήθεια αμερικανικών όπλων.
Αξιωματούχοι αγνοούν τα προφανή γεγονότα των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν οι νεοναζί: δολοφονίες, κακοποίηση κρατουμένων και απλών κατοίκων της περιοχής», υποστήριξε ο Ρώσος διπλωμάτης, ο οποίος έκανε λόγο για κυνισμό των Αμερικάνων όσον αφορά την προώθηση των δημοκρατικών αξιών τους.
«Τι λάθος έκαναν τα παιδιά και οι δάσκαλοι στο νηπιαγωγείο στο Belgorod, το οποίο βομβαρδίστηκε από Ουκρανούς την 1η Σεπτεμβρίου;
Τα παιδιά δεν είχαν το δικαίωμα να γιορτάσουν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Γιατί σιωπούν εδώ για την καταστροφή των εκκλησιών;
Δεν υπήρξε καμία αντίδραση για την καταστροφή των ναών της Μονής του Αγίου Νικολάου» επισήμανε ο Antonov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης