Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Πολύνεκρο δυστύχημα - Σχολικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς, στους 11 οι νεκροί

Κίνα: Πολύνεκρο δυστύχημα - Σχολικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς, στους 11 οι νεκροί
Υπό κράτηση ο οδηγός
Τουλάχιστον 11 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν σχολικό λεωφορείο έπεσε, για ακόμη άγνωστο λόγο, πάνω σε μαθητές και γονείς σε πεζοδρόμιο δίπλα σε πύλη σχολείου σε πόλη της Κίνας, όπως μετέδωσαν κινεζικά κρατικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους η δημόσια τηλεόραση CCTV.
Το περιστατικό συνέβη δίπλα σε πύλη σχολείου στην πόλη Tai’an, περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πεκίνου, στην επαρχία Shandong (ανατολικά) και σύμφωνα μετο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 07:30 (τοπική ώρα, 02:30 ώρα Ελλάδας).
Μεχρι στιγμής, είναι «11 νεκροί, έξι γονείς και πέντε μαθητές», ανέφερε το CCTV, ενώ ακόμη ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Φωτογραφίες που μεταφορτώθηκαν σε κινεζικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν μαθητές πεσμένους στο έδαφος, αιμόφυρτους, ενώ ενήλικοι έχουν γονατίσει πλάι τους προσπαθώντας κνα τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ το λεωφορείο μπορεί να μεταφέρει ως και 52 ανθρώπους.
Ο οδηγός τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία και διεξάγεται έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης