Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: Καταστροφικό το έλλειμμα ενισχύσεων στο Donbass, κινδυνεύει ο Ουκρανικός στρατός, οι Ρώσοι τους συντρίβουν

CNN: Καταστροφικό το έλλειμμα ενισχύσεων στο Donbass, κινδυνεύει ο Ουκρανικός στρατός, οι Ρώσοι τους συντρίβουν
Κατά τη διάρκεια των μαχών στα 2,5 χρόνια, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν συντρίψει πολλές ουκρανικές μονάδες στην Ανατολική Ουκρανία
 Στο Donbass, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεράστια έλλειψη ενισχύσεων εν μέσω της προέλασης του ρωσικού στρατού, αναφέρει το CNN.
"Κατά τη διάρκεια των μαχών στα 2,5 χρόνια, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν συντρίψει πολλές ουκρανικές μονάδες στην Ανατολική Ουκρανία.
Οι ενισχύσεις είναι σπάνιες, αφήνοντας ορισμένους στρατιώτες εξαντλημένους και αποθαρρυνμένους.
Αυτή η κατάσταση είναι ιδιαίτερα καταστροφική μεταξύ των μονάδων στην περιοχή Krasnoarmeysk ή Pokrovsk και αλλού στην ανατολική γραμμή του μετώπου, όπου οι Ουκρανοί προσπαθούν να σταματήσουν την προέλαση του ρωσικού στρατού" τονίζει το CNN.
Επιπλέον, ένας από τους διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που θέλησε να μην αποκαλύψει το όνομά του, είπε στο CNN ότι πολλοί νεοσύλλεκτοι των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μετά την πρώτη μάχη, εάν επιβιώσουν, εγκαταλείπουν τις θέσεις τους, είτε αρνούνται να πάνε στη μάχη ή προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν από το στρατό.
Το Pokrovsk είναι ένα περιφερειακό κέντρο στα βορειοδυτικά του Donetsk.
Από το 2022, ο πληθυσμός της πόλης ήταν πάνω από 61.000 άτομα.
Υπάρχει ένας μεγάλος κόμβος μεταφορών εκεί, σιδηροδρομικές και οδικές αρτηρίες που συνδέουν το Donetsk με την περιοχή του Dnipro της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης