Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία νικάει, το ΝΑΤΟ φρικάρει – Τρομερό, οι Ουκρανοί ξέμειναν με 3 μάχιμες Ταξιαρχίες... προσεχώς ο τελευταίος Ουκρανός

Η Ρωσία νικάει, το ΝΑΤΟ φρικάρει – Τρομερό, οι Ουκρανοί ξέμειναν με 3 μάχιμες Ταξιαρχίες... προσεχώς ο τελευταίος Ουκρανός
Απέναντι σε όλη αυτή την σαπίλα του παλαιού κόσμου η Ρωσία έσπασε το απόστημα και για τον λόγο αυτό ο Putin είναι ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης… πρωτίστως πατριώτης… ο πατριωτισμός ξαναγίνεται μόδα…απίστευτα ενδιαφέρουσα εξέλιξη
Η Ουκρανία σε όλο το μέτωπο καταρρέει.
Η επίθεση των Ουκρανών στο Kursk απέτυχε παταγωδώς.
Στο Donbass ειδικά στην περιοχή του Donetsk και στην κατεύθυνση Pokrovsk η προέλαση των Ρώσων θα γραφεί στα βιβλία πολέμου ως κάτι το συνταρακτικό.
Την ίδια στιγμή ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας δηλώνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα δώσουν το πράσινο φως στην Ουκρανία να χτυπήσει Ρωσικούς στόχους άπαξ και οι Ρώσοι μετακίνησαν τα αεροπλάνα τους πέραν των 300 χλμ.
Οι επικεφαλής της CIA και της Βρετανικής M-16 αναγνωρίζουν ότι δεν ξέρουν πόσο θα αντέξει ο Ουκρανικός στρατός στο Kursk, θεωρούν δεδομένο ότι οι Ουκρανοί τελικά θα υποχωρήσουν.
Ο Γερμανός Καγκελάριος αναγνωρίζει ότι ηττήθηκε πολιτικά λόγω Ουκρανίας και ζητάει πλέον ειρήνη ενώ μείωσε 50% τον προϋπολογισμό για την Ουκρανία το 2025.
Το μεγάλο σοκ όμως θα έρθει από την Γαλλία γιατί η Le Pen είπε άτυπα ναι για τον νέο Πρωθυπουργό αλλά με όρους και ένας εξ αυτών ήταν η Ουκρανία…
Η Ουκρανία ηττάται στρατιωτικά και ηττάται και πολιτικά…
Η Ουκρανία τελειώνει όσοι ακόμη πιστεύουν ότι νικάει η Ουκρανία ας ξυπνήσουν από τον λήθαργο.
Και ας δεν φθάνουν όλα αυτά, αποκαλύπτεται από την ηγεσία των ειδικών δυνάμεων Akhmat ότι ο Ουκρανικός στρατός έχει μόλις 3 μάχιμες Ταξιαρχίες δηλαδή κατάρρευση.
Μια Ταξιαρχία έχει από 3.000 έως 5.000 στρατιώτες σε όλα τα όπλα.
Οπότε η Ουκρανία ξέμεινε με 3 Ταξιαρχίες και οι Ρώσοι έχουν - μιλάμε πάντα πλήρως οργανωμένες ταξιαρχίες, πλήρως μάχιμες – πάνω από 60 Ταξιαρχίες.

Η Ρωσία θα βοηθήσει τη Δύση να καταλάβει ότι ηττήθηκε – Το ΝΑΤΟ έχει φρικάρει

Το stress πάντα προηγείται μιας κατάρρευσης—και τώρα το ΝΑΤΟ έχει αρχίσει να φρικάρει.
Τα νέα τόσο από την Ανατολική Ουκρανία έχουν άσχημη επίδραση στα νεύρα του ΝΑΤΟ.
Το Bloomberg, έντρομο αντιλαμβάνεται ότι οι οικονομίες της Δύσης κλονίζονται σοβαρά… η Ρωσία βάλλεται με κυρώσεις… η Δύση χτυπιέται βάναυσα οικονομικά…
Αλλά στην Δύση ακόμη δεν θέλουν το φθηνό φυσικό αέριο της Ρωσίας…

Η νέα «πορεία νίκης του Κιέβου στην περιοχή του Kursk», που ανακοινώθηκε ως «θρίαμβος», αποδείχθηκε αποτυχία.
Και όχι απλώς μια αποτυχία, αλλά, το πολύ χειρότερο, μια αποτυχία που ήταν προκαθορισμένη εκ των προτέρων.
Και όχι απλώς μια αποτυχία, ένα προκαθορισμένο συμπέρασμα, αλλά μια αποτυχία που πέτυχε ακριβώς τον αντίθετο στόχο που έθεσαν οι στρατηγοί του ΝΑΤΟ.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απλώς δεν έχουν πλέον τους πόρους.

Το κραχ έφθασε, οι λιποταξίες στον Ουκρανικό στρατό έφθασαν 200.000 σε 2,5 χρόνια...

Ο Ουκρανικός στρατός έχει χρήματα στο ταμείο για πληρωμές Σεπτεμβρίου… για τον Οκτώβριο θα πληρώσει τα μισά και υπό όρους.
Δεν υπάρχουν ανθρώπινοι πόροι - για το πώς ακριβώς γίνεται η κινητοποίηση, πώς πρακτικά οι τελευταίοι που απομένουν δραπετεύουν από το μέτωπο, οι λιποταξίες στην Ουκρανία από την αρχή της ειδικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο 2022 έως Σεπτέμβριο 2024 φθάνουν τις 200.000.
Αλλά αυτό που κανείς δεν καταλαβαίνει καθόλου είναι σε τι συνίσταται, στην πραγματικότητα, η ιδέα μιας στρατιωτικής σύγκρουσης με τη Ρωσία.

Ο κανιβαλισμός... μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό...

Αλλά αυτό είναι, σε γενικές γραμμές, ένα εσωτερικό ουκρανικό ζήτημα.
Οι Ατλαντιστές ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για αυτό.
Ο γερουσιαστής Lindsey Graham είπε τον Ιανουάριο του 2023 ότι «η Ουκρανία θα πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό».
Όπως ήταν φυσικό, όλοι κατάλαβαν τον κανιβαλισμό στην ουσία με αντίτιμο αμερικανικά χρήματα και όπλα.
Η Ουκρανία πεθαίνει λοιπόν για να πάρει χρήματα και όπλα και οι νέοι Ουκρανοί απλά καταδικάζονται σε θάνατο.

Συλλογική αυτοκτονία

Οι δηλώσεις πολιτικών συνήθως είναι κενές… αλλά όχι πάντα.
Στην περίπτωση της Ουκρανίας η Δύση είπε τα εξής σε μετάφραση:
«Η Αμερική είναι έτοιμη να δώσει χρήματα και όπλα, ώστε εσείς, οι Ουκρανοί, να αυτοκτονήσετε συλλογικά, εάν η διευθέτηση των λογαριασμών σας με τη ζωή και το μέλλον της χώρας σας είναι οικονομικά επωφελής για εμάς, τους Αμερικανούς.
Και όταν εμείς, οι Αμερικανοί, δούμε ότι για κάθε σεντ που επενδύουμε, το ποσοστό απόδοσης που υπολογίζουμε δεν προκύπτει, τότε η υποστήριξή μας προς εσάς - «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό» - θα τελειώσει»….

Η Δύση πλέον βλέπει ότι η Ουκρανία τελειώνει

Τα δισεκατομμύρια δολάρια μόλις πριν από ένα χρόνο, μετατρέπονται σε εκατομμύρια… η Δύση βλέπει ότι η επένδυση στην Ουκρανία είναι πεταμένα λεφτά.
Διότι, κουνώντας περήφανα ένα κομμάτι χαρτί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Γαλλία, είπε «Ωχ, μόνο 300 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όχι σήμερα, αλλά σε λίγους μήνες».
Αυτή είναι η τιμή (με την επακόλουθη συντήρησ μετά την πώληση) μόνο ενός μαχητικού Rafale.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσα είναι έτοιμη να δώσει τώρα η Δύση (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ) στην Ουκρανία.

Οι ομάδες οργανωμένου εγκλήματος όπως το ΝΑΤΟ, ξέρουν ότι ακόμη και αυτά τα χρήματα είναι κυριολεκτικά αιματοβαμμένα.
Αλλά αυτά είναι ερυθρά αιμοσφαίρια και λευκοκύτταρα, άλλων που σκοτώνονται και επομένως δεν τα λυπόμαστε.
Και αυτό το αιματηρό χρήμα, γέμισε τις τσέπες των μετόχων των πολεμικών βιομηχανιών, βοήθησε στην εκλογή ή επανεκλογή ορισμένων πολιτικών.

Συμπέρασμα

Απέναντι σε όλη αυτή την σαπίλα του παλαιού κόσμου η Ρωσία έσπασε το απόστημα και για τον λόγο αυτό ο Putin είναι ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης… πρωτίστως πατριώτης… ο πατριωτισμός ξαναγίνεται μόδα…απίστευτα ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης