Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρομακτική ακρίβεια: Οι Ρώσοι με FAB - 500 διέλυσαν το διοικητήριο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Kharkiv

Τρομακτική ακρίβεια: Οι Ρώσοι με FAB - 500 διέλυσαν το διοικητήριο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Kharkiv
Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα από αεροπορικές βόμβες FAB-500 να στρέφονται κατά ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Kursk
Η καταστροφή του σταθμού διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) από αεροπορική βόμβα FAB στην περιοχή του Kharkiv καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο προβλήθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας (MoD).
Διευκρινίζεται ότι στην περιοχή του χωριού Grushevka εντοπίστηκε διοικητήριο ουκρανικών στρατευμάτων. Ως αποτέλεσμα, αποφάσισαν να εξαπολύσουν αεροπορική επίθεση σε αυτό χρησιμοποιώντας μια βόμβα FAB με μια καθολική μονάδα σχεδιασμού. Όπως σημείωσε το υπουργείο Άμυνας, ο ρωσικός στρατός χτύπησε έως και 80 στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Μετά την πτώση της βόμβας, υψώθηκε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού.
Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα από αεροπορικές βόμβες FAB-500 να στρέφονται κατά ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Kursk.
Στο βίντεο φαίνεται η απογείωση του πολυλειτουργικού υπερηχητικού μαχητικού-βομβαρδιστικού Su-34. Στη συνέχεια, το αεροσκάφος ρίχνει πυρομαχικά προσαρτημένα στο πλάι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης