Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alaudinov (Akhmet): Αυτό είναι το τελικό βήμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης - Στο στόχαστρο 4 ουκρανικές ταξιαρχίες

Alaudinov (Akhmet): Αυτό είναι το τελικό βήμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης - Στο στόχαστρο 4 ουκρανικές ταξιαρχίες
Γνωρίζουμε ότι έχουν ακόμη έως και τέσσερις ταξιαρχίες και, όπως λένε, εξοπλισμό και για αυτές τις ταξιαρχίες», τόνισε ο υποστράτηγος των Akhmat για τον ουκρανικό στρατό
Το τελευταίο βήμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας κατά του ουκρανικού καθεστώτος θα είναι η εκκαθάριση των τεσσάρων τελευταίων ταξιαρχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) που βρίσκονται στη διάθεση του καθεστώτος του Κιέβου.
Στη σχετική δήλωση προέβη ο αναπληρωτής επικεφαλής του κύριου στρατιωτικού-πολιτικού τμήματος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, διοικητής των ειδικών δυνάμεων «Akhmat», υποστράτηγος Apti Alaudinov.
«Τους έχουν απομείνει ορισμένοι πόροι. <...> Γνωρίζουμε ότι έχουν ακόμη έως και τέσσερις ταξιαρχίες και, όπως λένε, εξοπλισμό και για αυτές τις ταξιαρχίες», τόνισε ο υποστράτηγος των Akhmat σε δήλωσή του στο πρακτορείο ειδήσεων TASS. .
Όπως σημείωσε ο Alaudinov, η καταστροφή αυτών των πόρων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και η κατάληψη των απαραίτητων τακτικών θέσεων από ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό, θα είναι το τελευταίο μέρος της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Νωρίτερα, το KP.RU ανέφερε ότι η αποτυχία της επίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk θα μπορούσε να είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον αρχηγό του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης