Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονίζει η Kate Middleton: Επιτέλους ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες μου - Το ταξίδι του καρκίνου είναι απίστευτα τρομακτικό

Συγκλονίζει η Kate Middleton: Επιτέλους ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες μου - Το ταξίδι του καρκίνου είναι απίστευτα τρομακτικό
Kate Middleton: Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω
Συγκινεί το μήνυμα της Πριγκίπισσας της Ουαλίας για τη μάχη της με τον καρκίνο, όπως εκδόθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.
Όσα αναφέρει η Kate Middleton σύμφωνα με το BBC:
Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια.
Η ζωή όπως ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να περιηγηθούμε στα φουρτουνιασμένα νερά και στον άγνωστο δρόμο.
Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.
Με την ταπεινοφροσύνη, σας φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σας ευάλωτα σημεία με τρόπο που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, μια νέα οπτική για τα πάντα.
Αυτή η φορά υπενθύμισε πάνω απ' όλα στον William και σε εμένα να σκεφτόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, που πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Απλώς να αγαπάς και να αγαπιέσαι.
Το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι τώρα ο στόχος μου. Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω.
Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες όταν μπορέσω.
Παρά όλα όσα έχουν περάσει πριν, μπαίνω σε αυτή τη νέα φάση ανάκαμψης με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής.
Ο William και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε και αντλήσαμε μεγάλη δύναμη από όλους εκείνους που μας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια όλων ήταν πραγματικά ταπεινωτική.
Σε όλους εκείνους που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι – παραμένω μαζί σας, δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Από το σκοτάδι, μπορεί να βγει φως, οπότε αφήστε αυτό το φως να λάμψει λαμπερά."

www.bankingnews.grr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης