Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενώ η Ελλάδα είναι άφαντη στην πολεμική βιομηχανία η Τουρκία παρουσίασε το Hürjet και το πούλησε στην Ισπανία

Ενώ η Ελλάδα είναι άφαντη στην πολεμική βιομηχανία η Τουρκία παρουσίασε το Hürjet και το πούλησε στην Ισπανία
Το σκάφος Hürjet εμφανίστηκε στον αέρα για 10 λεπτά, στο διεθνές αεροδρόμιο El Alamein κοντά στην Αλεξάνδρεια, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση…
Στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση της Αιγύπτου παρουσιάστηκε από την Turkish Aerospace Industries (TAI) το ελαφρύ επιθετικό αεροσκάφος Hürjet…
Το σκάφος Hürjet εμφανίστηκε στον αέρα για 10 λεπτά, στο διεθνές αεροδρόμιο El Alamein κοντά στην Αλεξάνδρεια, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.
Σημειώνεται πως η αεροπορική έκθεση συγκέντρωσε ανώτερα στελέχη και κυβερνητικούς αξιωματούχους από τους τομείς της άμυνας, του διαστήματος και της εμπορικής αεροπορίας στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Εκτός από το Hürjet, η TAI παρουσίασε το μαχητικό αεροσκάφος KAAN, το ελικόπτερο T129 ATAK και το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Aksungur.
Το project Hürjet της τουρκικής αμυντικής εταιρείας ξεκίνησε το 2017 για να αντικαταστήσει το αεροσκάφος T-38 του τουρκικού στρατού, που χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό, και το αεροσκάφος F-5.
Το προηγμένο εκπαιδευτικό αεροσκάφος jet Hürjet αποτελείται από έναν κινητήρα, διπλό κάθισμα με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και εκπληρώνει κρίσιμο ρόλο στη σύγχρονη εκπαίδευση πιλότων μέσω των ανώτερων χαρακτηριστικών απόδοσης, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του.
Πρόσφατες αναφορές μέσων ενημέρωσης αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Ισπανίας για τη Hürjet.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Global Defense News και της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, η πρόταση στο τραπέζι περιλαμβάνει την ανταλλαγή 24 τουρκικών εκπαιδευτικών αεροσκαφών Hürjet με έξι ισπανικά μεταφορικά αεροσκάφη A400M.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης