Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Αμερικανοί φοβούνται να αρρωστήσουν εξαιτίας των ακριβών φαρμάκων - Η μαρτυρία ρωσίδας: Χρεώνουν και το... ασθενοφόρο

Οι Αμερικανοί φοβούνται να αρρωστήσουν εξαιτίας των ακριβών φαρμάκων - Η μαρτυρία ρωσίδας: Χρεώνουν και το... ασθενοφόρο
Σύμφωνα με την ίδια στέλνουν λογαριασμό για ιατρική περίθαλψη ακόμα και όταν καλούν ασθενοφόρο
Η Ρωσίδα blogger Nellie Anderson, γνωστή με το ψευδώνυμο Nellifornication και ζει στο Λος Άντζελες, μίλησε για υψηλές τιμές στη χώρα, καθώς και για το γεγονός ότι οι Αμερικανοί φοβούνται να αρρωστήσουν επειδή οι ιατρικές υπηρεσίες είναι ακριβές.
Η Anderson, η οποία ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και επτά χρόνια, είπε ότι η θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι «υπερ ακριβή».
«Άκουσα κάποιους Αμερικανούς να λένε ότι φοβούνται να αρρωστήσουν επειδή ο λογαριασμός του νοσοκομείου θα είναι τόσο μεγάλος και είναι τρομακτικό», εξήγησε.
Η blogger σημείωσε ότι εάν έχει ιατρική ασφάλιση, η οποία δεν καλύπτει όλες τις υπηρεσίες, ελέγχει πάντα το ακριβές κόστος των εξετάσεων όταν επισκέπτεται γιατρό.
«Για παράδειγμα, πήγα σε έναν γυναικείο γιατρό, έκανα πολλές εξετάσεις, φαινόταν ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό με αυτό, μόνο μερικές εξετάσεις, μετά ήρθε ένας λογαριασμός από το εργαστήριο για 800 $ (περίπου 72 χιλιάδες ρούβλια)».
Σύμφωνα με την ίδια στέλνουν λογαριασμό για ιατρική περίθαλψη ακόμα και όταν καλούν ασθενοφόρο.
«Αυτό στο οποίο πρέπει να προσαρμοζόμαστε συνεχώς είναι οι τιμές που ανεβαίνουν. Από τη μια, τα αυτοκίνητα γίνονται φθηνότερα, το ενοίκιο των κατοικιών γίνεται φθηνότερο, το οποίο είναι ένα σαφές πλεονέκτημα, αλλά από την άλλη, τα προϊόντα έχουν γίνει πιο ακριβά, οι υπηρεσίες έχουν γίνει πιο ακριβές», κατέληξε η Anderson.
Νωρίτερα, η blogger Elizaveta Madrid (πραγματικό όνομα Shabashova), η οποία έζησε αρκετούς μήνες στις ΗΠΑ, αποκάλυψε το κόστος ζωής στη χώρα. Σύμφωνα με αυτήν, το μέσο διαμέρισμα στούντιο στις Ηνωμένες Πολιτείες κοστίζει 2,5 χιλιάδες δολάρια το μήνα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης