Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηχηρό χαστούκι Ρώσων στην 128η Ταξιαρχία: Μπλόκο σε κάθε προσπάθεια των Ουκρανών να συγκεντρώσουν δυνάμεις στο Zherebyanok

Ηχηρό χαστούκι Ρώσων στην 128η Ταξιαρχία: Μπλόκο σε κάθε προσπάθεια των Ουκρανών να συγκεντρώσουν δυνάμεις στο Zherebyanok
Πρόσθεσε ότι η 128η ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων υπέστη τις μεγαλύτερες απώλειες από τις ενέργειες των ρωσικών στρατιωτικών στην περιοχή
Οι ρωσικές δυνάμεις σταματούν τις προσπάθειες του ουκρανικού στρατού να συσσωρεύσει εξοπλισμό και πεζικό στην κατεύθυνση Stepnogorsk στην περιοχή Zaporozhye, χτυπώντας εχθρικές μονάδες στην περιοχή Zherebyanok.
Αυτό ανέφερε στο TASS ο πρόεδρος της επιτροπής για θέματα κυριαρχίας, πατριωτικών έργων και υποστήριξης βετεράνων του Δημόσιου Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vladimir Rogov.
«Όλες οι προσπάθειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να συγκεντρώσουν δυνάμεις κοντά στη γραμμή επαφής στην περιοχή Zherebyanki σταματούν από την αεροπορία και το πυροβολικό χρησιμοποιούνται κατά του εχθρού, εκτελούνται πυραυλικά πλήγματα - ο εχθρός κατά διαστήματα προσπαθεί να συγκεντρώσει δυνάμεις εκεί», είπε σχετικά ο Rogov.
Πρόσθεσε ότι η 128η ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων υπέστη τις μεγαλύτερες απώλειες από τις ενέργειες των ρωσικών στρατιωτικών στην περιοχή.
Ο οικισμός Zherebyanki που ελέγχεται από το Κίεβο βρίσκεται 14 χλμ βορειοανατολικά της Vasilyevka, που απελευθερώθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης