Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργή στη Ρωσία για την ουκρανική επίθεση στο Ramenskoye - «Το καθεστώς του αιματηρού κλόουν Zelensky θα λογοδοτήσει»

Οργή στη Ρωσία για την ουκρανική επίθεση στο Ramenskoye - «Το καθεστώς του αιματηρού κλόουν Zelensky θα λογοδοτήσει»
Ο Slutsky τόνισε ότι ο Zelensky και το περιβάλλον του θα λογοδοτήσουν για όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν
Ο επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας Leonid Slutsky, αξιολογώντας την επίθεση με drone στο Ramenskoye, τόνισε ότι το καθεστώς του Κιέβου θα φέρει την πλήρη ευθύνη για όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις, με δήλωσή του στο ρωσικό πρακτορείο Ria.
Εξέφρασε βαθιά συμπαράσταση στους κατοίκους του Ramenskoye και σημείωσε ότι ο εχθρός προσπαθεί να προκαλέσει πανικό και να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στη Ρωσία, αλλά δεν θα τα καταφέρει.
Ο Slutsky τόνισε ότι ο Zelensky και το περιβάλλον του θα λογοδοτήσουν για όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν.

w.jpg
Ο επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας Leonid Slutsky

Χαρακτήρισε επίσης την επίθεση με drone στο Ramenskoye ως νέα τρομοκρατική ενέργεια από τη «φασιστική χούντα του Zelensky».
Σημείωσε ότι, χάνοντας στο πεδίο της μάχης, οι Ουκρανοί εθνικιστές μεταφέρουν τη σύγκρουση σε κατοικημένες περιοχές, επιτίθενται εναντίον αμάχων.
Κατά τη γνώμη του, αυτό παραβιάζει κατάφωρα τους κανόνες του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και αντανακλά τη φύση του τρομοκρατικού καθεστώτος, το οποίο περιέγραψε ως «το καθεστώς ενός αιματηρού κλόουν».
Νωρίτερα, το KP.RU ανέφερε για επίθεση με drone μεγάλης κλίμακας σε ρωσικό έδαφος.
Ως αποτέλεσμα των νυχτερινών ενεργειών αεράμυνας, καταστράφηκαν 144 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, 20 από τα οποία βρίσκονταν πάνω από την περιοχή της Μόσχας.
Η επίθεση με drone είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας και τον τραυματισμό ενός άνδρα στο Ramenskoye.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης