Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποίηση στη Δύση: Νόμιμοι στόχοι της Ρωσίας όσοι βοηθούν την κλίκα του Zelensky

Προειδοποίηση στη Δύση: Νόμιμοι στόχοι της Ρωσίας όσοι βοηθούν την κλίκα του Zelensky
Το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι Δυτικοί σκοτώνονται στην Ουκρανία αποδεικνύει την εμπλοκή της Δύσης λέει ο Vasily Nebenzya
Ξεκάθαρη προειδοποίηση στη Δύση ότι όσοι βοηθούν το Κίεβο και τον πρόεδρο Zelensky είναι νόμιμοι στόχοι της Ρωσίας απηύθυνε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Vasily Nebenzya.
Όπως είπε, ο αυξανόμενος αριθμός των νεκρών ξένων πολιτών στην Ουκρανία επιβεβαιώνει ότι η Δύση κάνει τα πάντα για την ουκρανική σύγκρουση
«Η ιδιαιτερότητα αυτής της σειράς των χτυπημάτων ήταν η εξάλειψη ενός σημαντικού αριθμού ξένων εκπαιδευτών, επομένως όσοι παρακολουθούν αυτό το θέμα μπορούν να περιμένουν μεγάλο αριθμό νεκρολογιών για τον ξαφνικό θάνατο υψηλόβαθμων Αμερικανών, Γάλλων, Πολωνών και Σουηδών αξιωματικών.
Έχουμε προειδοποιήσει από την αρχή ότι όσοι βοηθούν την κλίκα του Zelensky, θα γίνουν νόμιμοι στόχοι μας.
Το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πολίτες των δυτικών χωρών πεθαίνουν απλώς επιβεβαιώνει ότι η Δύση κάνει τα πάντα στην ουκρανική σύγκρουση», τόνισε ο Ρώσος διπλωμάτης.
Σύμφωνα με τον Nebenzya, είναι λίγοι οι άνθρωποι στη Δύση που έχουν το θάρρος να αναγνωρίσουν δημόσια τη ναζιστική φύση του Κιέβου.
«Η ίδια επιλεκτική τύφλωση αγκαλιάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους δορυφόρους τους όταν η χούντα του Κιέβου εκδηλώνει τη ναζιστική της ουσία.
Είναι ορατό με γυμνό μάτι στα πλάνα των Ουκρανών στρατιωτών που ποζάρουν χωρίς καν να προσπαθούν να κρύψουν τα πολυάριθμα ναζιστικά σύμβολα, σημαίες και εμβλήματα.
Μόνο λίγοι στη Δύση έχουν το θάρρος να αναγνωρίσουν αυτό το επαίσχυντο πρόβλημα» υπογράμμισε ο Ρώσος διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης