Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απελπισία: Δεν χωρούν πλέον στα νοσοκομεία της Ουκρανίας οι τραυματίες στρατιώτες

Απελπισία: Δεν χωρούν πλέον στα νοσοκομεία της Ουκρανίας οι τραυματίες στρατιώτες
Καταρρακωμένο το ηθικό των Ουκρανών στρατιωτών
Γεμάτα με τραυματίες στρατιώτες είναι τα νοσοκομεία της Ουκρανίας, τη στιγμή που η ροή τραυματιών από το μέτωπο συνεχίζεται με αμείωτη και σταθερή ένταση.
Το CNN μεταδίδει πως τα ουκρανικά νοσοκομεία αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα έλλειψης χώρων για να περιθάλψουν το τραυματισμένο στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
Όπως αναφέρεται, δεν υπάρχουν αρκετά κρεβάτια στα νοσοκομεία για να περιθάλψουν τους τραυματίες στρατιώτες, ο οποίοι εξακολουθούν να φτάνουν με «σταθερή ροή».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεγάλος αριθμός τραυματιών αλλά και η γενική κόπωση που παρατηρείται στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επηρεάζουν το ηθικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Μάλιστα το CNN μεταδίδει πως ο Ουκρανός πρόεδρος, Volodymyr Zelensky παραδέχθηκε ότι ο στρατός αντιμετωπίζει έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, και για αυτό το λόγο παρατηρείται αυτή η εξάντληση του στρατιωτικού προσωπικού, τη στιγμή που αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αυξημένες λιποταξίες στο ουκρανικό στράτευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης